Imala je što za reći

Knoll u emisiji slavnog britanskog voditelja, njezin engleski nije se baš svima svidio: "Sve je dobro Ivana, samo..."

Ivana Knoll Ivana Knoll Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll u emisiji Piersa Morgana Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +19 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll gostovala je ponovno u emisiji Piersa Morgana u kojem su ovaj put tema bili izbori ljepote i badići.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll gostovala je u emisiji slavnog britanskog voditelja Piersa Morgana u kojoj je osvanula u kupaćem kostimu s prepozntaljivim crveno-bijelim kockicama.

"Nisi baš sramežljiva. Vidimo dosta tebe na Instagramu i sada dok razgovaramo nosiš kupaći kostim", poručio joj Piers.

U emisiji su razgovarali o izborima ljepote, a tema su bili kupaći kostimi koje djevojke nose. Ivana stoga nije propustila priliku da se pohvali i da je ona vlasnice linije badića.

"Ne mogu vjerovati da u 2023. godini raspravljamo o ovome. Vlasnica sam linije kupaćih kostima, kao što vidite. Kupaći kostimi su dio života, svaka baka, svaki djed, muškarci, svi nose kupaći. Zašto se muškarce ne seksualizira kad nose kratke kupaće hlače? Potpuno je drugačije. Muškarci mogu poludjeti na djevojke koje su u potpunosti pokrivene, to ne mora biti samo bikini kako bi djevojke bile seksualizirane. Može reći: 'Ova djevojka je zgodna' iako je ona potpuno odjevena. Tako se ponašamo i dopuštamo muškarcima da se ponašaju prema nama", zaključila je Ivana.

Video Ivanina sudjelovanja u emisiji slavni je Britanac objavio na svom profilu na Twitteru, a i ona sama se pohvalila na svom profilu na Instagramu.

"Hvala Piersu Morganu što je ugostio mene i moj bikini u svojoj emisiji", napisala je Ivana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Sve je dobro Ivana, samo ne pričaj engleski", "Engleski?", "Wow", "Dobro je rekla", "Njezin glas i naglasak nisu privlačni", "Preporučam sate engleskog jezika", "Izgleda drugačije nego na slikama", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Ivanino gostovanje kod Piersa Morgana je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Piers je Ivanu prvi put ugostio tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a tada su razgovarali o kritikama na račun njezinog oskudnog odijevanja.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez - 2 Lauren Sanchez - 6 Lauren Sanchez - 7 Lauren Sanchez - 5 +21 Lauren Sanchez - 4 Celebrity Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +26 Indira Levak - 7 Celebrity Indira Levak objavila prvu fotku s plaže, pozirala je u njoj posebnom društvu pa poslala znakovitu poruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene