Posvetili joj pozornost

O Ivani Knoll raspisali se svjetski mediji, evo što točno kažu, a spomenuli su i jedan od strahova koje ona ima!

Ivana Knoll Ivana Knoll Ante Cizmic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +20 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll osvanula je na stranicama Daily Maila, koji je o njoj objavio poduži članak.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll bila je glavna zvijezda tribina finala i polufinala Lige nacija u Nizozemskoj, gdje je bodrila Vatrene, a sada su se o njoj raspisali i strani mediji, među kojima i Daily Mail.

"30-godišnja ljepotica privukla je veliku pozornost svojom crveno-bijelom odjećom u Katru tijekom izdanja svjetskog turnira 2022., a bila je i u publici u Nizozemskoj dok je Hrvatska igrala sa Španjolskom za trofej Lige nacija. Na Svjetskom prvenstvu izazivala je kontroverze svojim rizičnim odjevnim kombinacijama i stekla ogroman publicitet", stoji u tekstu.

Pišu i kako je jednom prilikom priznala da je bila zabrinuta zbog toga što će svojom oskudnom odjećom donijeti nemir u Katar na Svjetskom prvenstvu i kako se bojala da će joj biti zabranjen pristup stadionima.

Ivana je uoči utakmice Hrvatske u finalu Lige nacija objavila video u kojem se pohvalila svojim seksi navijačkim izdanjem te je čak i zanjihala bokovima, pa je našim protivnicima Španjolcima uputila i jasnu poruku.

"Žao mi je, Španjolska", napisala je Ivana na španjolskom uz emotikone trofeja i zlatne medalje, no želje i nadanja nisu joj se ostvarila.

Po dolasku na stadion Ivanu su odmah ulovili fotografi, a brzo su je okružili i obožavatelji koji su se htjeli fotografirati s njom.

Knoll je u polufinalu Lige nacija zdušno slavila pobjedu Hrvatske protiv Nizozemske, a najviše ju je razveselio zgoditak Luke Modrića.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se utegla u pripijeni i prozirni kombinezon, no pažnju su ukrala njezina stopala: "Je li se to samo meni čini ili...?"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene