a ima i jedna novost

Jedina je uspjela smiriti jednog od najpoželjnijih muškaraca u svijetu sporta, žene su se nekad lijepile na njega!

Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Provjereno 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Galerija

Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello u vezi su od 2018. godine, a sada su snimljeni prvi put nakon što su otkrili da čekaju bebu.

Proslavljeni talijanski motorist i višestruki svjetski prvak u motociklizmu Valentino Rossi (42) tijekom karijere okitio se i titulom jednog od najpoželjnijih muškaraca u svijetu sporta.

Pogledaj i ovo Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Strasti na jahti Mislili su da se neće smiriti, a onda mu je srce osvojila 15 godina mlađa ljepotica koju ne ispušta iz ruku

Žene su se lijepile za njega i dugo se mislilo da ga nijedna neće uspjeti ukrotiti, no to je ipak pošlo za rukom 15 godina mlađoj manekenki Francesci Sofiji Novello s kojom čeka svoje prvo dijete.

"Nakon pažljivog pregleda, možemo objaviti da je Francesca trudna! Čekamo curicu", napisao je budući tata na svojem Instagramu uz fotke na kojima je njegova djevojka prvi put pokazala trudnički trbuh, a uslijedila je lavina čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Valentino Rossi (@valeyellow46)

Par je sada snimljen na Rossijevoj jahti u talijanskom Pesaru, gdje je trudna Francesca mamila poglede u badiću s minijaturnim gornjim dijelom i visokim gaćama, a s obzirom na to da više nemaju što skrivati, na znatiželjne paparazze uopće se nisu obazirali.

Par je prošle godine zajedno posjetio i Hrvatsku te su se fotografirali u Nacionalnom parku Krka.

"Sjajno iskustvo", napisala je tada Francesca uz fotke koje je objavila na svojem Instagramu.

Francesca i Valentino u vezi su od 2018. godine, a lijepa brineta nosi nadimak talijanske Brooke Shields jer izgledom podsjeća na popularnu američku glumicu.

Osim Valentinova, Francesca je osvojila i srca njegovih brojnih obožavatelja pa je tako na Instagramu sada prati preko 447 tisuća ljudi, s kojima redovito dijeli fotografije iz njihova privatnog života, ali i svoje u razgolićenim izdanjima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Celebrity Poljubac glumca i njegovog muža na Hvaru zabilježili fotografi, svjetski poznati par uživa na jahti u zanimljivom društvu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 3 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 4 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 2 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 1 +2 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 2 inMagazin Pogledajte luksuz u Dubrovniku u kojem uživa Demi Moore, vilu u kojoj boravi posjetile su već brojne zvijezde!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene