strastveni par

Ukrotila je jednog od najpoželjnijih muškaraca, a sada se pohvalila da zajedno ljetuju u Hrvatskoj: "Najbolje iskustvo u životu!"

Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Provjereno 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Galerija

Valentino Rossi s djevojkom Francescom Sofijom Novello uživa u ljepotama Hrvatske, a ona je sve dokumentirala i na Instagramu.

Proslavljeni talijanski motorist i višestruki svjetski prvak u motociklizmu Valentino Rossi posljednjih dana uživa na odmoru u Hrvatskoj, a sve je otkrila njegova djevojka Francesca Sofia Novello. Na Instagramu je objavila fotku iz Nacionalnog parka Krka, a napisala je kako je to ujedno jedno od najboljih iskustava koje je imala u životu.

Pogledaj i ovo Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Strasti na jahti Mislili su da se neće smiriti, a onda mu je srce osvojila 15 godina mlađa ljepotica koju ne ispušta iz ruku

Brojni njezini pratitelji složili su se da su odabrali prelijepo mjesto za uživanciju, a sudeći po objavama na Instagramu, par je bio na nekoliko lokacija diljem naše obale. Posjetili su i Hvar, a fotku s Valentinom Rossijem objavio je poznati restoran sa hvarske rive.

Rossi je inače od samih početaka svoje karijere jedan od najpoželjnijih muškaraca u svijetu sporta i činilo se da ga niti jedna žena neće uspjeti smiriti. No mnogi koji su u to vjerovali prevarili su se jer se danas 41-godišnji Valentino ne odvaja od 15 godine mlađe manekenke Francesce Sofije Novello.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FRANCESCA SOFIA NOVELLO 🌸 (@francescasofianovello)

Francesca i Valentino u vezi su od 2018. godine, a lijepa brineta nosi nadimak talijanske Brooke Shields jer izgledom podsjeća na popularnu američku glumicu.

Francesca je osim Valentinova osvojila i srca brojnih obožavatelja. Na Instagramu je u ovom trenutku prati 358 tisuća ljudi, s kojima dijeli fotografije iz privatnog i poslovnog života, a nerijetko i one u razgolićenim izdanjima. Poziranje u minijaturnim bikinijima jedno joj je od najdražih, baš kao i u minijaturnim haljinama i suknjama te vrućim hlačicama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +2 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Zanimljivosti Mislili su da im je ljubav samo trik i povezivali ju s Ibrahimovićem, ali ovi strastveni prizori ipak govore nešto drugačije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene