I tako već 20 godina

Često je izazivao zgražanja svojim ponašanjem i ispadima, no može se pohvaliti jednom od najljepših ljubavnih priča bez ijedne afere

Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) +0 Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Galerija

Ljubavna priča Sache Barona Cohena i Isle Fisher počela je 2002. godine kada su se upoznali na jednoj zabavi u Sydneyju.

Britanski komičar i glumac Sacha Baron Cohen svojim glumačkim izvedbama nerijetko nas je šokirao, njegovi bizarni likovi poput Borata ili Ali G-ja ostavljali u čudu i bez teksta, a mnogi su se i zgražali nad njegovom pojavom.

Pogledaj i ovo Isla Fisher Jedna od najljepših priča Njezin suprug nije baš svima omiljen, ali ona se ludo zaljubila na prvi pogled i zbog toga nije požalila

No 49-godišnji Sacha jedna je osoba na ekranu, a sasvim druga u privatnom životu, kada se pretvara u nježnog i brižnog supruga čije srce već dvadesetak godina pripada samo jednoj ženi, njegovoj supruzi Isli Fisher.

Par se prošle godine odlučio preseliti iz Los Angelesa u australski Sydney i čini se da su tamošnji način života prihvatili u potpunosti te da im baš odgovara. Naravno da ni na drugom kraju svijeta ne mogu izbjeći objektive dežurnih paparazza, a jedne od posljednjih fotografija pokazuju kako uživaju u slobodnom vremenu na suncu i ležernim šetnjama.

Isli to nije ni bio veliki problem s obzirom na to da je odrasla u Perthu, a u Sydneyju započela svoju glumačku karijeru, gdje je 2002. godine upoznala Sachu, a zbog toga je i dandanas sretna.

"Uvijek me iznenadi to što imam posao, što sam u braku i imam svoju obitelj. Sve drugo mi dođe poput bonusa" izjavila je Isla u jednom od nedavnih intervjua za Marie Clarie.

Isla i Sacha zaručili su se 2004. godine, a vjenčanje je održano u Parizu šest godina kasnije. Zajedno imaju troje djece,  a sve ove godine za njih se nije vezao niti jedan skandal, što je prava rijetkost među holivudskim bračnim parovima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina se oglasila odmah nakon ispadanja s Eurosonga, evo kakvu je poruku poslala, njezin izraz lica sve govori!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene