nije se puno promijenila

Sjećate se preslatke djevojčice iz filma na koji smo svi plakali? Evo kako danas izgleda miljenica publike koja je sve osvojila

Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky, Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky (Foto: Profimedia) Anna Chlumsky (Foto: Profimedia) +0 Anna Chlumsky (Foto: Profimedia) Galerija

Anna Chlumsky karijeru je započela kao desetogodišnjakinja u filmu "Moja djevojka", danas ima 40 godina i još uvijek glumi.

Film koji ste vjerojatno nabrojeno puta pogledali, "Moja djevojka" iz 1991. godine vinuo je u zvijezde tada desetogodišnju Annu Chlumsky.

U filmu koji slovi za najtužniju komediju svih vremena utjelovila je djevojčicu Vadu Sultenfuss koja odrasta okružena smrću. Majka joj je mrtva, otac joj je mrtvozornik, a ona hipohondar koji sav svoj djetinji život koncentrira na liječničke ordinacije. Ipak, njezin je svijet obogaćen prijateljstvom s dječakom Thomasom, kojeg je odglumila najveća dječja zvijezda 90-ih, Macaulay Culkin. Thomas, kojeg zbog njegovih naočala i alergija druga djeca zadirkuju i izoliraju, Vadi pokazuje koliko je život divan, a rađa se i nježna ljubav.

Film je 1994. godine dobio drugi nastavak kojem, uz Chlumsky, glumi još jedna dječja zvijezda iz 90-ih, Austin O'Brien koji je najpoznatiji po ulozi u filmu "Posljednji akcijski junak".

Chlumsky je snimila još nekoliko dječjih filmova, a zatim se povukla iz glume kako bi mogla neometano studirati. Nakon fakulteta radila je uredske poslove i ostavila je glumu iza sebe, sve dok nije pogledala apsurdnu predstavu Edwarda Albeea "Koza ili tko je Silvia?".

Tada su joj bile 24 godine i odlučila se vratiti svoj prvoj ljubavi te je dugo godina glumila u kazalištu, a na ekrane se vratila 2012. godine u humorističnoj seriji "Veep" čije je snimanje završeno 2019. Uloga Amy Brookheimer donijela joj je šest nominacija za nagradu Emmy.

Danas joj je 40 godina, a od 2008. godine je u braku sa Shaunom Soom kojega je upoznala na fakultetu i zajedno imaju dvije kćeri, četverogodišnju Claru Elizabeth i sedmogodišnju Penelope Joan.

Chlumsky je i dalje rado viđeno lice na holivudskim događajima, a odrasla je u pravu ljepoticu te je još sve osvaja svojim zaraznim osmjehom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene