"Vi ste takvi carevi, bravo"

Ida Prester snimljena u izlasku sa zgodnim suprugom, ali svi su gledali u detalj koji je nosila u rukama

Ida Prester Ida Prester Armin Durgut/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester i suprug - 1 Ida Prester i suprug - 2 Ida Prester i suprug - 3 Ida Prester i suprug - 4 Ida Prester i suprug - 6 Ida Prester Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 9 Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Ida Prester - 2 Ida Prester - 3 +19 Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Galerija

Ida Prester i Ivan Peševski na crveni tepih Sarajevo Film Festivala stigli su s transparentima u rukama na kojima su pisale bitne poruke.

Voditeljica Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim prošetala se u elegantnom izdanju crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Sve su poglede usmjerili na sebe zbog transparenata koje su držali u rukama, a njima su pokušali svima prenijeti značajnu poruku.

Ivan je u rukama držao natpis "Zaustavi femicid", dok je Ida imala "Nizama" sa srcem.

Ida je fotografije podijelila i na svom profilu na Instagramu, gdje je u opisu napisala: "Nijedna više. Moramo bolje svi zajedno."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

"Bravo", poručila joj je u komentaru Hana Hadžiavdagić Tabaković, a nadovezala se i Mia Kovačić s komentarom "Moji" i dva emotikona srca.

"Kakva si carica i kakvog cara od muža imaš", "Prvi ste koji ste se sa svrhom prošetali crvenim tepihom na ovogodišnjem SFF-u", "Ima tih ljudi bez kojih bi ovaj svijet bio bolje mjesto. I ima vas bez kojih bi bio gore. Respekt", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, sa suprugom Ivanom Ida je u braku 10 godina te zajedno imaju dvojicu sinova, a za što sretniji brak u njihovu su slučaju ključna zajednička putovanja, kako je jednom objasnila.

''Ja bih tu bila malo ljenja jer sam više u brizi o djeci, ali on je tu u pravu, jednom mjesečno moramo otići nekamo kao par'', rekla je pjevačica za IN magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +27 Ella Dvornik - 1 Zanimljivosti Ella Dvornik nakon objave o razvodu nema mira od problema, evo što ju je sad snašlo: "Idem u komu"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 7 +26 Eva Longoria - 3 Celebrity Slavna glumica za ovakve mišiće s 48 godina dugo se mučila, a sada joj nove fotke nije propustila komentirati ni Ronaldova Georgina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene