Kakav komad!

Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 4 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 5 +5 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 6 Galerija

Christopher Schwarzenegger iznenadio je sve svojim izgledom kada se pojavio na proslavi rođendana svog brata, Patricka Schwarzeneggera, u Malibuu.

Sin Arnolda Schwarzeneggera, 24-godišnji Christopherposljednjih godinu dana pridržavao se strogog režima tjelovježbe i prehrane, a njegov konačni rezultat mogao se vidjeti na proslavi rođendana brata Patricka, gdje je svojom pojavom šokirao prisutne goste.

Pogledaj i ovo showbuzz sada sliči na oca Sin slavnog snagatora nakon drastičnog gubitka kila ponosno šeće bez majice, a nevjerojatno je koliko se promijenio u samo godinu dana!

Christopher je pokazao svoju novu liniju i značajan gubitak kilograma, i to u sivoj majici, plavim trapericama i tenisicama, a na paparazzo fotografijama neki ga nisu uspjeli prepoznati na prvi pogled.

"Postavio si je cilj da živi zdravije i držao se toga. Počeo je vježbati i birati kvalitetniju hranu. Prije toga živio je kao tipičan student na koledžu nekoliko godina, ali sada odrasta i spreman je brinuti se o sebi. Nije bio na brzoj dijeti, mršavio je na staromodan način smanjivanjem konzumacije brze hrane i vježbanjem", otkrio je njemu blizak izvor u jednom od intervjua za HollywoodLife.

Christopherovi napori da živi zdravijim stilom života impresionirali su čak i njegovu obitelj. Prošle godine, kada je slavio svoj 24. rođendan, i otac Arnold i brat Patrick pohvalili su ga zbog režima vježbanja.

"Između tvojih satova boksa, satova dizanja utega, istezanja, biciklizma i tako dalje ne mogu te čak ni pratiti", poručio mu je tada Arnold.

Sada više nego ikad sliči svojem slavnom ocu, koji je izgradio karijeru zahvaljujući isklesanom tijelu, a dugogodišnja borba s viškom kilograma zasigurno mu je teško padala i zbog braće i sestara koji su u fit formi, pa se zato naviknuo skrivati od javnosti.

Christopher ima dvije starije sestre, Katherine (31) i Christinu (30), brata Patricka (27) i polubrata Josepha Baenukoji je njegov vršnjak i kojeg je Arnold dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece, Mildred Baena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George +25 Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Celebrity Dostojanstveno izdanje Kate Middleton: Kraljici Elizabeti na sprovodu je odala počast na baš poseban način!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Princ George i princeza Charlotte +17 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Celebrity Nikome nije promaknuo važan trenutak za princezu Charlotte, evo što je prvi put napravila na prabakinom sprovodu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene