urnebesne fotke

Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 2 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 3 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 4 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 6 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 7 +18 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 8 Galerija

Brad Pitt i George Clooney fotografirani su na setu filma "Wolves" dok su snimali scene s Austinom Grahamom koji je bio u gaćama.

Miljenici žena Brad Pitt i George Clooney ponovno su udružili snage u novom filmu "Wolves", koji trenutačno snimaju u New Yorku.

Pogledaj i ovo Brad Pitt Odgovor mu je sve! Pogledajte kako se Brad Pitt snašao na pitanju tko mu je najzgodniji muškarac na svijetu: "Jer je****, zašto ne?"

Paparazzi su ih sada ulovili dok su snimali akcijske scene s mladim kolegom Austinom Grahamom, kojeg su naganjali automobilom, a on je pritom bio samo u donjim gaćama, zbog čega Pitt i Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni.

Zabavno im je, čini se, bilo i u pauzama od snimanja jer su uhvaćeni kako se zajedno smiju.

Daily Mail piše i kako su glumci bili ljubazni prema obožavateljima koji su se okupili oko seta te su strpljivo pozirali za selfieje s njima i dijelili im autograme.

Pitt i Clooney zajedno su glumili i u filmovima o Dannyju Oceanu i njegovoj ekipi pljačkaša, ali i u drugim filmskim hitovima kao što "Ispovijest opasnog uma" i "Spaliti nakon čitanja".

Prije početka snimanja njihova novog zajedničkog filma Clooney se za magazin People našalio da su Pitta angažirali jer je "očito bio najjeftiniji od dostupnih glumaca", pa je dodao: "On je moj prijatelj i jako nam je lijepo zajedno. Jako se veselim tome."

Brad u posljednje vrijeme puni medijske stupce i svojim ljubavnim životom. Njegova je nova djevojka 30-godišnja influencerica i fitness trenerica Ines de Ramon, inače i bivša supruga njegova kolege Paula Wesleyja.

Clooney je, s druge strane, u sretnom braku s odvjetnicom za ljudska prava Amal Clooney, kojom se oženio 2014. godine, a zajedno su dobili blizance Ellu i Alexandera.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bündchen Gisele Bündchen Gisele Bundchen Gisele Bündchen - 1 +27 Gisele Bündchen - 5 Celebrity Tri mjeseca poslije rastave pokazala je gole grudi ispod prozirne haljine i dokazala da izgleda bolje no ikad!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 3 Celebrity Blještavim detaljem i prorezima ponovno je privukla sve poglede na svoje isklesano tijelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene