U 84. godini!

Mislio je da više ne može imati djece, ali sada mu je njegova 54 godine mlađa djevojka rodila četvrto!

Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino - 1 +0 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Galerija

Al Pacino i Noor su u vezi od 2022. godine, a nakon saznanja o trudnoći, glumac je zatražio DNK analizu.

Legendarni holivudski glumac Al Pacino i njegova 54 godine mlađa djevojka Noor Alfallah dobili su zajedničko dijete, prenosi Mirror.

Noor je rodila dječaka kojemu su dali ime Roman Pacino, a vijest je potvrdio njihov glasnogovornik za magazin People. 

Inače, 83-godišnji Al Pacino se šokirao kada je saznao da je njegova 29- godišnja djevojka trudna pa je zahtjevao da naprave DNK analizu. Strani mediji pisali su tada kako se to dogodilo jer je glumac mislio da je neplodan. 

Podsjetimo, glumac je već nekoliko puta pred fotografima svoju djevojku izveo u restoran te se ne skrivaju u javnosti, a prvi su put zajedno viđeni u travnju prošle godine. Njezina posljednja veza za koju se zna završila je 2017. godine, i to s frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom.

Nakon njihova prekida 2017. godine po Hollywoodu su kružile priče i o njezinoj romansi s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena.

Pacino ima troje djece s različitim ženama, kćeri Julie i Oliviju i sina Antona, a ovim najnovijim vijestima pridružio se ostalim glumačkim legendama i prijateljima koji su postali roditelji nakon 70. godine, Robertu De Niru, Richardu Gereu i ostalima.

Prije Noor bio je u vezi s 40 godina mlađom izraelskom glumicom Meital Dohan, a šuškalo se kako je njihova veza završila upravo zbog prevelike razlike u godinama.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić - 1 Mario Mandarić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 +29 Mario Mandarić, Helena Naletilić Celebrity Omiljeni domaći chef i njegova supruga rastopili su sve redom preslatkom objavom: "Naš novi mali, slatki član obitelji"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vujica, pjevačica +23 Alka Vuica Zanimljivosti Alka Vuica progovorila o svojim neuspjelim vezama, evo zašto su je svi njezini muškarci iznevjerili!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene