Zanimljiv razlog

Quentin Tarantino objasnio zašto u skoro svakom filmu snima ženska stopala: ''Optužili su me da imam fetiš''

Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 2 Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 2 Youtube 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 2 Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 1 Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 3 Film ''Pulp fiction'' Quentin Tarantino - 3 Quentin Tarantino - 2 Quentin Tarantino - 1 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 4 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 3 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 2 +17 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 1 Galerija

Quentin Tarantino specifičan je po svojim filmovima, a mnogima je za oko zapelo da često voli snimati i ženska stopala, evo koji je razlog.

Quentin Tarantino najpoznatiji je filmski redatelj na svijetu, a s njegovim opusom upoznati su gotovi svi na našem planetu. Svojim prepoznatljivim filmovima uvijek je rušio standarde i pravila u filmskoj industriji, a mnogi su primijetili da redatelj u svojim kadrovima često uključuje i ženska stopala.

Pogledaj i ovo Bonnie i Clyde dio 2. Najbolji filmovi svih vremena: Koji je među spomenutima onaj koji bi s ove liste izdvojili?

Ako ste gledali ''Pulp Fiction'', ''Once Upon A Time In Hollywood'', zasigurno su vam u očima ostale scene Ume Thurman i Margot Robbie koje pokazuju svoja ženska stopala, a Quentin gotovo nikada nije govorio zašto je tome tako.

Ipak, 2021. godine za G2, Tarantino ukratko objasnio zašto snima takve scene, a razlog je u najmanju ruku zanimljiv.

Tarantino smatra da scene stopala čine dobrog redatelja.

"Stopala se pojavljuju u filmovima mnogih dobrih redatelja. To je znak da je redatelj dobar. Prije mene govorili su za redatelja Luisa Bunuela da ima fetiš na stopala. Rekli su to i za Alfreda Hitchcocka, a optužili su i Sofiju Coppolu", komentirao je Tarantino.

Quentin je danas jedan od najuspješnijih filmskih i Oscarima nagrađen redatelj, a svoje uspjehe i nagrade ne prestaje nizati iz godine u godinu.

Neke od njegovih najvećih uspješnica su filmovi: ''Pakleni šund'', ''Kill Bill'', ''Nemilosrdni gadovi'', ''Psi iz rezervoara'' i tako dalje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Simonetta Stefanelli - 4 Simonetta Stefanelli - 5 Simonetta Stefanelli - 2 Simonetta Stefanelli - 9 +7 Simonetta Stefanelli - 10 Nekad i sad Gdje je danas prelijepa glumica koja je utjelovila suprugu Michaela Corleonea u kultnom ''Kumu''?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene