Jedan jedini!

Bio je dječja zvijezda i zauvijek ušao u povijest, a onda je pao u ralje ovisnosti: Evo gdje je danas omiljeni Kevin!

Macaulay Culkin - 5 Macaulay Culkin - 5 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin - 5 Macaulay Culkin - 6 Macaulay Culkin - 4 Macaulay Culkin - 3 Macaulay Culkin - 2 Macaulay Culkin - 1 Macaulay Culkin Macaulay Culkin Macaulay Culkin - 9 Macaulay Culkin - 8 +18 Macaulay Culkin - 7 Galerija

Macaulay Culkin proslavio se glumeći Kevina McCallistera, a medijska pažnja koju je dobio nakon filma obila mu se u glavu sve do prije nekoliko godina.

Vrijeme je božićnih blagdana, a postoji li uopće ugodna blagdanska atmosfera ako u svome domu ne pogledate film ''Sam u kući''?

Pogledaj i ovo Film ''Sam u kući'' - 3 danas je obiteljski čovjek! Već 33 godine svi ga znaju kao dječaka koji je ostao sam kod kuće, a sada se sprema za važan događaj koji je je konačno dočekao

Kevina McCallistera savršeno je odglumio preslatki plavi mališan koji je tada imao deset godina, Macaulay Culkin. Prva dva nastavka filma bila su njegov početak, ali i najveći uspjeh u cijeloj njegovoj karijeri, koja je trajala do njegovih tinejdžerskih godina.

Nažalost, pametni i dragi dječačić iz filma nije bio takav i u stvarnosti, a već s 15 godina šokirao je svoje roditelje te im rekao da ne želi da mu više budu skrbnici. Izjavio je da se on može sam brinuti za sebe i svoje bogatstvo, tada vrijedno 13 milijuna dolara, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Poput mnogih drugih tinejdžera koji se u tim godinama suočavaju sa slavom, ni Macaulay se nije uspio otrgnuti okovima ovisnosti. Culkin je počeo uzimati drogu i antidepresive, a s ovisnostima se borio do prije nekoliko godina.

Teške trenutke proživljavao je i nakon prekida ljubavne veze s Milom Kunis, kojoj prekid nije tako teško pao kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera, s kojim je i danas. Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji.

Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner, kojom se oženio 1998. Odlučili su se za razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. razveli.

Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi. Međutim, Macaulyja tada nitko nije htio jer je zbog droge izgledao neprepoznatljivo, a internet su preplavile njegove fotografije na kojima je izuzetno mršav i gotovo neprepoznatljiv.

Mnogi fanovi koji su ga obožavali od malih nogu ozbiljno su se zabrinuli za glumca, a čini se da se i on konačno zabrinuo za sebe te je odlučio slabostima stati na kraj.

2017. godine spasila ga je Brenda Song, njegova zaručnica i glumica. Brenda i Macaulay upoznali su se na setu filma Changeland. Za Entertainment Tonight Song je rekla da ih je povezala zajednička prošlost, odnosno to što su oboje glumili kao djeca.

''Djeca glumci, o tome ne stignemo ni razgovarati, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo.''

Da je njihova ljubav ozbiljna, Culkin je pokazao i u podcastu ''The Joe Rogan Experience''.

''Vjerojatno ćemo imati djecu. Bit će preslatko", rekao je Culkin kolovozu 2018.

Ta želja im se i ostvarila, a par je u svibnju 2021. godine dobio sina, kojem su dali ime Dakota. Mališan je ime dobio po pokojnoj Macaulayjevoj sestri, koja je preminula 2008. u tragičnoj nesreći kad ju je udario automobil. Bliski izvori govore kako par planira još djece, ali da se uskoro žele i vjenčati.

Ovog listopada paparazzi su uhvatili par u šetnji Los Angelesom, a Macaulay je tada gurao kolica s dva sjedišta, pa su se mnogi odmah zapitali jesu li dobili i drugo dijete. Međutim, oni se o tome nikada nisu oglasili, pa ostaju samo nagađanja.

Unatoč burnoj prošlosti Culkin je zadržao dobru reputaciju, a vratio se i na pravi put te danas živi mirnim obiteljskim životom dalje od očiju javnosti koliko god je to moguće.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat Mila Horvat +12 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u haljini s otvorima na pravim mjestima očarala sve redom: "Rijetko lijepa žena!"  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lora Cepetić, MasterChef - 1 Lora Cepetić, MasterChef - 2 Lora Cepetić, MasterChef - 3 Lora Cepetić, MasterChef - 4 +25 Lora Cepetić, MasterChef - 5 Celebrity Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene