Novi život

Maria Sharapova neprepoznatljiva tri godine nakon umirovljenja od tenisa, više nije plavuša i promijenila je imidž!

Marija Šarapova - 4 Marija Šarapova - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šarapova - 6 Marija Šarapova - 5 Marija Šarapova - 4 Marija Šarapova - 3 Marija Šarapova - 2 Marija Šarapova - 1 Marija Šarapova - 14 Marija Šarapova - 15 Marija Šarapova - 13 Marija Šarapova - 12 +20 Marija Šarapova - 11 Galerija

Bivša tenisačica Marija Šarapova danas je potpuno druga osoba, promijenila je imidž i više nije zanosna plavuša.

Marija Šarapova bila je jedna od najuspješnijih svjetskih tenisačica, a osim svog znanja u tenisu mnoge je uvijek fascinirala i vitkim izgledom i svojom plavom kosom.

Pogledaj i ovo showbuzz A bila je najpopularnija! Zbog krivih poteza čitav njezin uspjeh pao je u drugi plan, a kraljica skandala još i danas šokira ponašanjem!

Međutim, Marija više ne izgleda tako. 37-godišnja Ruskinja sada je promijenila imidž i mnogi je na prv ne bi ni prepoznali.

Tenisačica je svoju plavu kosu obojala u smeđe te sada izgleda potpuno drugačije, ali i dalje uspijeva održavati svoj fantastičan izgled za koji je zahvalna sportu.

Prije godinu dana Marija je postala majka sinčića Theodora, a sreću oko dolaska bebe na svijet nije skrivala.

"Najljepši, najizazovniji i najveći poklon koji je naša obitelj mogla tražiti", objavila je tada Šarapova uz fotografiju sa sinom i zaručnikom te ocem djeteta, britanskim biznismenom Alexanderom Gilkesom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

Iako su joj na početku svi predviđali sjajnu karijeru, istu je okaljala pred sam je kraj kada je 2016. godine pala je na doping testu zbog uzimanja zabranjenog meldonija te je suspendirana na dvije godine, da bi ubrzo nakon povratka na teniski teren, točnije u veljači 2020. objavila da odlazi u mirovinu.

Pokorila je svijet tenisa, bila je prva tenisačica svijeta, a osvojila je svaki turnir na kojem se pojavila.

No, osim po sportskim uspjesima, Šarapova je oduvijek bila poznata i po skandalima, kako profesionalnim, tako i privatnim, ljubavnim.

Prije sadašnjeg zaručnika, ljubila je kolegu Grigora Dimitrova. Bugarski tenisač javio joj se mailom nakon što ju je vidio na teniskom meču 2013. godine.

Ruskinja je u svojoj autobiografiji priznala da ju je ispočetka bilo strah da je Dimitrov premlad za nju, no svejedno se zaljubila. Veza im je potrajala dvije godine, a prekinuli su u trenutku kada je Šarapova bila u najgoroj fazi svoje karijere, nakon što je izgubila meč od Serene Williams. Zanimljivo, Grigor je prije hodao i s Marijinom suparnicom Serenom.

Šarapovoj ovo nisu ni prve zaruke. S košarkašem Sašom Vujačićem zaručila se 2010. godine, godinu dana nakon što su se upoznali u Los Angelesu i prohodali, no do oltara nisu uspjeli doći i nakon dvije godine zaruka su prekinuli.

Prije njega tenisačica je 2008. godine hodala s TV producentom Charliejem Ebersolom. Njihova veza nije dugo potrajala i prekinuli su iste godine kada su prohodali, a Charlie je tada utjehu pronašao u pjevačici Britney Spears.

Marijina veza koja je najviše privukla pažnje u medijima bila je s kolegom Andyjem Roddickom. Par se zajedno pojavio 2006. godine na US Openu, a mediji su im čak dali i nadimak "Rodapova". Iako nikada nisu javno progovorili i svojoj vezi, nema sumnje da je bilo strasti između njih.

Tenisačica je kratko hodala i s pjevačem grupe Maroon 5 Adamom Levineom, kojeg je upoznala na proslavi svog 18. rođendana, a on je kasnije za medije izjavio da je prekinuo s njom jer "nije bila dobra u krevetu".

S Aleksandrom Gilkesom u vezi je od 2018. godine , a zaručili su se 2020. Gilkes je prije Marije bio u braku s Michom Nonoo, ženom koja je upoznala Harryja s njegovom suprugom Meghan Markle, a on je princa upoznao na fakultetu te su i danas jako dobri prijatelji.

Šarapova za sebe kaže da je rođena sportašica te da na teniskom terenu ne postoji ništa drugo osim reketa i loptice, a poznato je i da je velika prijateljica najboljeg tenisača svijeta, Novaka Đokovića.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 na proglašenju - 9 Let 3 na proglašenju - 8 Let 3 na proglašenju - 7 Let 3 na proglašenju - 6 +29 Let 3 na proglašenju - 5 Celebrity Pogledajte kako su letovci izgledali dok je trajalo glasanje, ovakvo njihovo raspoloženje bilo je i očekivano

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju JK Rowling - 4 JK Rowling JK Rowling - 15 JK Rowling - 12 +29 Let 3 Zanimljivosti Autorica knjiga o Harryju Potteru javno se oglasila o nastupu Leta 3 na Eurosongu: ''Rijetko nemam riječi, ali...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene