Tad je imala samo 17 godina!

Gdje je danas prelijepa glumica koja je utjelovila suprugu Michaela Corleonea u kultnom ''Kumu''?

Simonetta Stefanelli i Al Pacino Simonetta Stefanelli i Al Pacino Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Simonetta Stefanelli - 4 Simonetta Stefanelli - 5 Simonetta Stefanelli - 2 Simonetta Stefanelli - 9 Simonetta Stefanelli - 10 Simonetta Stefanelli - 6 Simonetta Stefanelli - 7 Simonetta Stefanelli - 8 Simonetta Stefanelli - 11 Simonetta Stefanelli - 3 +1 Simonetta Stefanelli - 1 Galerija

Evo gdje je danas Simonetta Stefanelli, talijanska glumica koja je utjelovila suprugu Michaela Corleonea u kultnom filmu ''Kum''.

Simonetta Stefanelli talijanska je glumica koja je najpoznatija po ulozi lijepe Sicilijanke Apolonije Vitelli-Corleone, prve supruge Michaela Corleonea u kultnom filmu ''Kum''. U filmu je nastradala u eksploziji automobila, a u stvarnosti je svojom ljepotom do usijanja dovodila Talijane, koji joj nikada nisu oprostili što se udala za glumca Michelea Placida.

Pogledaj i ovo Marlon Brando (Foto: Profimedia) Nije bio prvi plan Teško je zamisliti da bi mafijaškog bossa u filmu ''Kum'' glumio netko drugi, ali u konkrenciji za ovu ulogu bila su još neka imena

Simonetta danas ima 69 godina, a kada je izašao film ''Kum'', imala je samo 17 godina.

Kako je objasnila u jednom intervjuu, odbila je karijeru u Hollywoodu jer su joj nudili samo niže uloge.

''Od mene su htjeli samo da se skidam. Odbila sam toliko toga'', rekla je Simonetta.

Nakon ''Kuma'' je glumila u mnogim talijanskim i europskim serijama i filmovima.

Od Michelea se razvela 1994. godine, a s njim ima troje djece, kćer Violante te sinove Michelangela i Brenna.

Iako je izjavila da nije htjela da je pamte po lakim ulogama, Simonetta u rodnoj Italiji nije odbijala provokativne photo shootinge za časopise. Daleke 1973. pozirala je i za časopis ''Penthouse'' i u "Playboyu" godinu dana kasnije.

Od glume je odustala 1992. i otad je vlasnica jednog butika u Rimu te je nastavila živjeti mirnijim životom.

Njezine novije fotografije danas je gotovo nemoguće pronaći, ali stranica na Instagramu koju vode njezini oboćavatelji objavila je jednu fotografiju na kojoj pozira sa kćeri Violante.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♡ SIMONETTA STEFANELLI ♡ (@dailysimonetta)

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +20 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Bivši muž Nine Badrić pronašao je drugu sreću s nekadašnjom djevojkom našeg tenisača, a sada su objavili sretne vijesti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Nekad i sad Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, otada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene