''Što se upravo dogodilo?''

Ryan Gosling kao živa verzija lutke Ken, evo što kaže kako se snašao u ulozi: ''Odjednom su tu izbijeljena kosa, koturaljke...''

Film Barbie - 2 Film Barbie - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling - 1 Ryan Gosling - 2 Ryan Gosling i Margot Robbie - 1 Ryan Gosling i Margot Robbie - 2 Ryan Gosling i Margot Robbie - 3 Ryan Gosling i Margot Robbie - 4 Margot Robbie Film Barbie - 4 Film Barbie - 3 Film Barbie - 2 +21 Film Barbie - 1 Galerija

Ryan Gosling izgledao je poput prave lutke Kena u stvarnom životu na CinemaConu u Las Vegasu, a otkrio je i kako se snašao u ulozi.

Ryan Gosling prisustvovao je panelu CinemaCon Warner Bros u Las Vegasu, a na ovo događanje stigao je sa svojom pratnjom Margot Robbie koja je utjelovila lik Barbie u novom filmu pod istim nazivom.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 5 Ne bavi se samo glumom Hoće li Margot Robbie uskoro postati najbogatija glumica? Od djevojke sa sela postala je najfatalnija plavuša na svijetu!

Par je najavljivao novi film u kojem Ryan glumi Kena, a upravo na ovaj crveni tepih stigao je kao živa verzija muške lutke. Nosio je jarko ružičastu bomber jaknu i crne traperice s majicom kratkih rukava s imenom redateljice Grete Gerwig istim fontom kao i riječ Barbie na Barbie posteru.

Njegova plava kosa bila je razbarušena i lagano visjela na čelo.

Tijekom panela, Ryan je govorio o tome kako je u početku imao dvojbe oko toga da glumi Kena.

''Kena sam poznavao samo izdaleka. Nisam poznavao Kena iznutra, i ako budem iskren, sumnjao sam u svoju Ken-ergy'', rekao je.

''Ja to nisam vidio, ali Margot i Greta su to nekako izmamile iz mene'', dodao je.

Film o Barbie temelji se na klasičnoj igrački.

Utjelovljujući lik, Ryan je rekao: ''Bilo je kao da sam živio svoj život, a onda sam jednog dana izbjeljivao kosu, brijao noge i nosio neonsku odjeću po mjeri i vozio se na koturaljkama niz Venice Beach.''

''Došlo je kao lagani šarlah. Onda sam se jednog dana probudio i rekao: "Zašto je u mojim plahtama lažni preparat za sunčanje? Što se upravo dogodilo?" rekao je Ryan.

Margot je za ovo događanje odjenula kratku suknjicu i topić s uzorkom bijelo rozih kvadratića te je imala začešljanu kosu u stranu te je također ličila na pravu lutku Barbie.

''Barbie'' bi u kina trebala stići 21. srpnja, a svi s nestrpljenjem očekuju vidjeti ovaj film za kojeg zvijezde najavljuju da je potpuna suprotnost od onoga što svi očekuju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 8 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 7 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 6 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 5 +3 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 4 inMagazin Slavonski mladenci o velikoj medijskoj pozornosti koju su doživjeli: ''Što se zapravo dogodilo, čime smo privukli toliku pozornost?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx Jamie Foxx Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 +25 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Celebrity Slavnoga glumca doktori su morali oživljavati, stanje se još uvijek nije poboljšalo: ''Bilo je neizvjesno danima...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene