Što kažete na ovo?

Pogledajte prvi trailer za film Barbie, miljenik žena zbog uloge Kena našao se na meti kritika

Film Barbie - 2 Film Barbie - 2 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Film Barbie - 2 Film Barbie - 1 Film Barbie - 3 Film Barbie - 4 Ryan Gosling Margot Robbie Margot Robbie i Ryan Gosling - 4 Margot Robbie i Ryan Gosling - 2 Margot Robbie Ryan Gosling - 8 +5 Ryan Gosling - 9 Galerija

Margot Robbie i Ryan Gosling našli su se u ulogama Barbie i Kena u filmu o jednoj od najpopularnijih lutki svih vremena.

Službeni i dugoočekivani trailer za nadolazeći film "Barbie" redateljice Grete Gerwig konačno je ugledao svjetlo dana i barem približno otkrio gledateljima što mogu od njega očekivati.

Pogledaj i ovo Film Barbie - 2 ''Što se upravo dogodilo?'' Ryan Gosling kao živa verzija lutke Ken, evo što kaže kako se snašao u ulozi: ''Odjednom su tu izbijeljena kosa, koturaljke...''

Obožavateljima popularne lutke sada je omogućen pravi pogled na blistavi svijet Barbielanda s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnim ulogama Barbie i Kena.

No čini se kako ih se neki detalji baš i nisu dojmili, pa su se tako okomili na Ryana i usporedili ga s voditeljicom Ellen DeGeneres u službenom traileru filma, a neki su zaključili i da izgleda prestaro za ulogu Kena.

"Kenu treba botoks", "Zadavit ćete me kad kažem da Ryan Gosling izgleda poput Ellen u onom traileru za Barbie", "Je li to Ellen?", "Trailer za Barbie izgleda nevjerojatno, ali Ryan Gosling kao Ken izgleda tako staro!!!! Izbijeljena kosa, nažalost, ne postiže efekt", "Izgleda kao velikodušni tatica iz Palm Springsa", "Izgledao kao da je lažno ostario", "Izgleda puno starije nego u stvarnosti", dio je komentara s društvenih mreža.

Temeljen na kultnoj lutki Barbie, ovo je zapravo prvi igrani film o njoj koji se o pojavio na velikom platnu, a sadrži scenarij koji je Greta napisala zajedno sa svojim suprugom Noahom Baumbachom. Njegov dolazak u kina najavljen je za 21. srpnja ove godine.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin - 4 Dino Merlin Dino Merlin +14 Dino Merlin Nekad i sad Procurila rijetka fotografija Dine Merlina i samozatajne supruge, malo je onih koji znaju kako ona uopće izgleda!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin, Dino Rađa - 7 In Magazin, Dino Rađa - 6 In Magazin, Dino Rađa - 5 In Magazin, Dino Rađa - 4 +15 In Magazin, Dino Rađa - 3 inMagazin Dino Rađa godinama se bori s poteškoćom o kojoj mu nije lako javno govoriti: ''Nije to ugodno, ali vidite kako se borim, snalazim''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene