Morao je potražiti pomoć

Richard Gere hitno je hospitaliziran na obiteljskom putovanju u Meksiko, stanje mu se naglo pogoršalo

Richard Gere - 2 Richard Gere - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 10 Richard Gere i Alejandra Silva - 9 Richard Gere i Alejandra Silva - 8 Richard Gere i Alejandra Silva - 7 +21 Richard Gere i Alejandra Silva - 6 Galerija

Glumac Richard Gere hitno je hospitaliziran zbog opasne upale pluća.

Holivudski glumac Richard Gere hospitaliziran je zbog upale pluća ovog tjedna tijekom obiteljskog putovanja u Meksiko na proslavu 40. rođendana svoje supruge Alejandre Silve.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Bio je san mnogih dama Omiljeni šarmer uspio je osvojiti 33 godine mlađu ljepoticu, a njihova ljubavna priča zaista je neobična!

TMZ izvještava da je glumcu dijagnosticirana infekcija pluća nakon što se prijavio u bolnicu u blizini njihove kuće za odmor u Nuevo Vallarti.

Rečeno je da je Gere patio od kašlja prije putovanja, gdje mu se zdravlje navodno toliko pogoršalo da je osjetio potrebu potražiti liječničku pomoć.

Glumac je navodno jednu noć proveo i u bolnici, a u međuvremenu je otpušten iz ustanove i njegovo se zdravlje popravlja, govore bliski izvori. Navodno je dobio antibiotike kako bi nastavio liječenje dok se oporavlja od infekcije izvan bolnice.

Supruga Alejandra otkrila je pratiteljima da je cijela obitelj bila bolesna tijekom posljednja tri dana i dodala da je sada bolja situacija. Objavila je i video u kojem se šeće s Gereom i sinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

Gere je španjolsku publicistkinju i aktivistkinju odveo pred oltar 2018. godine, a vezu su započeli 2014. Zajedno su dobili dvojicu sinova, četverogodišnjeg Alexandera i dvogodišnjaka čije ime još nisu otkrili.

Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve, a njezina obitelj dugi je niz godina bila bliska s Richardom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga, Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo +20 Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Celebrity Vjekoslava Huljić u izlasku sa sinom Ivanom bila u centru pažnje zbog načina na koji je istaknula savršenu figuru

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom plaća karticom - 2 Bloom plaća karticom - 1 Bloom plaća karticom - 3 Maja Šuput i Bloom - 6 +26 Maja Šuput i Bloom - 5 Celebrity Pogledajte kako Majin Bloom plaća račun u hotelu dok ga tata upozorava na jednu važnu stvar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene