Proslava krštenja

Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Tom Dubravec / CROPIX 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Krštenje Albe Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 Krštenje Albe Grašo - 8 Krštenje Albe Grašo - 6 Krštenje Albe Grašo - 3 Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Krštenje Albe Grašo - 5 Krštenje Albe Grašo - 4 Krštenje Albe Grašo - 7 Krštenje Albe Grašo - 10 +30 Krštenje Albe Grašo - 9 Galerija

Obitelj Huljić u nedjelju navečer u Splitu je upriličila proslavu krštenja malene Albe, kćeri Hane Huljić i Petra Graše.

Petar Grašo i Hana Huljić svoju kćerkicu Albu krstili su dva dana ranije od previđenog, i to u petak, kako su pisala 24sata, a u nedjelju navečer organizirali su večeru i veliku feštu na kojoj će proslaviti njezino krštenje, ali i prvu godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić Trenuci za pamćenje Velika godina Hane Huljić i Petra Graše: ''Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti!''

Na prvim fotografijama s proslave ponosna mama Hana pozirala je za fotografe s kćerkicom u naručju, koja je nosila bijelu haljinicu te bila ogrnuta bijelom bundicom.

Hana je za krštenje odabrala haljinu svijetlih nijansi te je lagano uvinula kosu, a društvo joj je pravila i mama Vjekoslava u kraljevsko plavoj baršunastoj haljini. Do izražaja je došao njezin bujni dekolte, koji je teško ne zamijetiti.

Među prvim fotografijama još nije bilo tate Petra Graše, ali fotografi su uhvatili Tončija Huljića, koji je za ovu prigodu odjenuo sako i prsluk roza boje, koje je uskladio s kravatom, a sve to kombinirao je s crnim hlačama.

A u restoran Adriatic na splitskom Sustipanu već su stigli i neki gosti, poput chefa Tomaža Kavčića i supruge Flavije te ostale rodbine i prijatelja, a kako su pisala 24 sata, na proslavu bi trebale stići i ostale hrvatske zvijezde, poput Jelene Rozge i Joška Čaglja Joleta.

Fotografi su uhvatili i roditelje Petra Graše i Hanina brata Ivana Huljića, koji je sa sobom nosio Albina kolica, a za njim su stigli i Grašini kumovi Dino i Viktorija Rađa, Joško Čagalj Jole sa suprugom Anom, Mia Dimšić.

Za njima su stigli i sestra Petra Graše Buga Grašo Radošević sa suprugom košarkašem Leonom Radoševićem. 

Inače, restoran Adriatic na Sustipanu bivši je restoran obitelji Grašo, a u njemu su baš na današnji datum, 19. veljače prošle godine, Petar i Hana proslavili i svadbu.

Na proslavi se večeras očekuje oko 200 gostiju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 +27 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Celebrity Richard Gere hitno je hospitaliziran na obiteljskom putovanju u Meksiko, stanje mu se naglo pogoršalo

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom plaća karticom - 2 Bloom plaća karticom - 1 Bloom plaća karticom - 3 Maja Šuput i Bloom - 6 +26 Maja Šuput i Bloom - 5 Celebrity Pogledajte kako Majin Bloom plaća račun u hotelu dok ga tata upozorava na jednu važnu stvar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene