Nikad viđene fotografije

Dirljive objave poznatih Hrvata koje su posvetili najdražem Stavrosu: ''Teško za povjerovati, možda nas spase sjećanja...''

Jasmin Stavros Jasmin Stavros Duje Klaric/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić na Instagramu Darijo Srna na Instagramu Nina Badrić na Instagramu Meri Cetinić i Jasmin Stavros - 8 Meri Cetinić i Jasmin Stavros - 7 Meri Cetinić i Jasmin Stavros - 6 Meri Cetinić i Jasmin Stavros - 5 Meri Cetinić i Jasmin Stavros - 4 Meri Cetinić i Jasmin Stavros - 3 Meri Cetinić i Jasmin Stavros - 2 +20 Meri Cetinić i Jasmin Stavros - 1 Galerija

Naši poznati opraštaju se od kralja zabava Jasmina Stavrosa, putem svojih društvenih mreža javili su se Nina Badrić, Darijo Srna, Ivana Kovač i ostali.

Naši poznati na svojim se društvenim mrežama opraštaju od kralja zabave Jasmina Stavrosa koji je u 69. godini preminuo nakon teške i kratke bolesti.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Unatoč tome što je bio u bolnici, svi su se nadali ozdravljenju, a vijest kako ga više nema potresla je našu estradu.

Nina Badrić od njega se oprostila teškim riječima.

''Neka teška i tužna vremena… Počivaj u miru prekrasni čovječe, anđeli te dočekali…'' pisalo je pokraj njegove fotografije.

Bivši nogometaš Darijo Srna također se kratko obratio uz fotografiju Jasmina na kojoj su pisale godine njegovog rođenja i smrti, a objavu je Stavrosu posvetila i Ivana Kovač, pjevačica i kći još jedne pjevačke legende Miše Kovača.

''Teško za povirovat... Adio Staki… Počivaj u miru… Iskrena sućut obitelji..'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVANA KOVAČ 🎤 (@ivanakovacofficial)

Tonči Huljić emotivno je napisao: ''Barem te više ne boli...Sad boli nas u duši i mislima. Možda nas spase sjećanja.''

A Meri Cetinić sve je rasplakala nizom njihovih starih fotografija te se prisjetila dana kad su surađivali.

''U spomen - Jasmin Stavros (Dragoljub Milo Vasić), hrvatski bubnjar, pjevač. Ranih sedamdesetih bili smo zajedno u grupi Delfini, kasnije u grupi More, a svirao je bubnjeve u mom pratećem bendu. Izvanredan bubnjar, muzikalan, precizan, jedan od najboljih s kojima sam surađivala'', prisjetila se.

''Supruzi Žarki i sinovima moja duboka i iskrena sućut! Počivaj u miru Božjem, dragi Milo'', napisala je Meri.

Luka Nižetić na svojoj Instagram priči podijelio je Jasminovu fotografiju iz mladosti koju možete vidjeti u galeriji, a njihovih zajedničkih trenutaka prisjetio se i Dalibor Petko kod kojeg je bio čest gost u emisiji.

''E moj Staki... Hvala ti što si uvijek došao prije svih, što si pristajao na sve ludosti uključujući i borbu StarWarsa, što si se uredno javio nakon svake emisije i zahvalio na pozivu, što si poslije svakog koncerta pitao je li bio lom i što si Čarliju uvijek rekao da ti smanji glavu. Hvala ti za sav smijeh, za svaki ađigibigibaja, za brdo lijepih uspomena. Sto Amerika, Umoran, Kad se prijatelji rastaju… ostat će zauvijek. Zbogom prijatelju. I odmori'', napisao je uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

Od njega su se još oprostili Maja Šuput, Tony Cetinski, a prijatelji Duško Lokin i Zlatko Pejaković teško su pronašli riječi dok se Mladen Grdović nije javio na pozive.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros In Magazin: Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 +25 Jasmin Stavros - 3 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene