Pretužno

Glumačka zvijezda danima je sama lutala ulicama dok je nisu uhvatili bez odjeće, nadzorne kamere sve su snimile

Amanda Bynes - 5 Amanda Bynes - 5 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes - 5 Amanda Bynes - 4 Amanda Bynes - 3 Amanda Bynes - 2 Amanda Bynes - 1 Amanda Bynes - 5 +14 Amanda Bynes - 4 Galerija

Amanda Bynes danima je lutala ulicama prije nego što je viđena gola i stavljena na psihijatrijsko liječenje, a dokaz su i nadzorne kamere.

Holivudska glumica Amanda Bynes proteklih je dana tema svjetskih medija nakon posljednjeg šokantnog otkrića da je hospitalizirana nakon što je u viđena kako hoda u blizini centra Los Angelesa bez ikakve odjeće, a kasnije je stavljena na psihijatrijsko čekanje.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes Druga osoba Teško ćete na ovoj fotografiji prepoznati nekadašnju ljepoticu i zvijezdu teen filmova koju je zamalo uništila ovisnost

Prema TMZ-u, prijatelji bliski zvijezdi vjeruju da je možda danima lutala ulicama prije nego što je pozvala pomoć, a dokaz tome su i nadzorne kamere čije su snimke sada objavljene, a možete ih vidjeti OVDJE.

Snimke su pokazivale da je Amanda stopirala te se kretala javnim prijevozom, a TMZ je izvijestio da je Amanda dobila prijevoz do Beverly Hillsa od neznanca, ali je zatim tražila da se vrati u Hollywood.

Strani mediji pišu da se Amandino stanje poboljšalo otkako je u nedjelju stigla u ustanovu za mentalno zdravlje, ali se očekuje da će njezino prisilno zadržavanje biti dulje od 72 sata.

A nadzorne kamere također su pokazale kako je Amanda viđena u noćnom izlasku u Hollywoodu na Dan svetog Patrika.

Video prikazuje zvijezdu odjevenu u crnu majicu s dizajnom kostiju dok šeta s prijateljicom po ulici slavnih 17. ožujka.

Glumica se činila smirenom dok je razgovarala sa svojom prijateljicom u noćnom izlasku, a osim nadzornih kamera, Amandu je jedna obožavateljica snimila i za TikTok koji je kasnije objavila i napisala: ''Sretna sam što dobiva pomoć koja joj je potrebna. Bila je draga, dala sam joj nešto novca i pričale smo. Ponekad ljudi samo trebaju nekoga za razgovor...''

@kaitlynhotfox #amandabynes ❤️❤️ happy shes getting the help she needs. she was sweet, gave her some money and talked. sometime ppl just sb to talk to. #fyp #goviral #foryoupage ♬ original sound - kaitlyn

Inače, Amanda se već godinama bori s mentalnim zdravljem te je već nekoliko puta imala posla s policijom, a mnogi su šokirani sadašnjim izgledom i ponašanjem nekadašnje holivudske slatkice kojoj su svi predviđali veliku i uspješnu karijeru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 +25 Marko Ciboci Celebrity Ciboci nakon tragičnog gubitka partnerice uputio tužan apel: "Molim vas da se odazovete i da je dostojanstveno otpratimo na vječni počinak"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Celebrity Danijela Martinović o željama i planovima s novim dečkom: "Život je tako čudesan, bit će mi drago ako se to dogodi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene