Recite u anketi!

Let 3 predstavio je novi traktor kojim će ići na Euroviziju, sviđa li se vama novi dizajn koji je izrađen posebno za njih?

Novi traktor Leta 3 - 3 Novi traktor Leta 3 - 3 Nel Pavletic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novi traktor Leta 3 - 8 Novi traktor Leta 3 - 7 Novi traktor Leta 3 - 6 Novi traktor Leta 3 - 5 Novi traktor Leta 3 - 4 Novi traktor Leta 3 - 3 Novi traktor Leta 3 - 2 Novi traktor Leta 3 - 1 Let 3 u Izraelu - 1 Let 3 u Izraelu - 3 +19 Let 3 u Izraelu - 4 Galerija

Let 3 predstavio je traktor na kojem će stići na Euroviziju u Liverpool, ponosno su se provozali na njemu za medije.

Članovi grupe Let 3 predstavili su traktor na kojem će stići na ovogodišnju Euroviziju u Liverpool, a na zlatnom prijevoznom sredstvu ponosno su se provozali pred predstavnicima medija i fotografima.

Pogledaj i ovo Let 3 Ljudi ih obožavaju! Let 3 ima velike šanse za pobjedu: Na službenom YouTube profilu Eurosonga skupili su najviše pregleda od polufinala!

Mali traktor koji je izrađen od posebnog materijala s odsjajem sigurno će privući pažnju mnogih, a ni znatiželjni prolaznici nisu mogli odoljeti da ne fotografiraju vozilo kojim su se Prlja i Mrle provozali.

Članovi benda već su ranije najavili da će i na Eurosong ići traktorom, a sada je došla i prilika da ga predstave.

Fotografije traktora možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Let 3 je i na Doru u Opatiji stigao s velikim zelenim traktorom koji je za sobom vukao i prikolicu.

A sviđa li se vama novi traktor naših predstavnika na Euroviziji, recite nam u anketi.

Sviđa li vam se traktor Leta 3?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 3 +16 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Celebrity Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene