Još uvijek je hospitaliziran

I dalje nema vijesti o zdravstvenom stanju slavnog glumca, fanovi ljuti i zabrinuti: ''Želimo znati istinu''

Jamie Foxx - 1 Jamie Foxx - 1 Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx - 2 Jamie Foxx Jamie Foxx Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 3 Ivana Knoll i Jamie Foxx +20 Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Galerija

Obožavatelji Jamieja Foxxa izrazili su zabrinutost za zvijezdu nakon izvješća o njegovom stanju nakon nedavne hospitalizacije.

Filmska zvijezda Jamie Foxx snimao je akcijsku komediju ''Back In Action'' s Cameron Diaz u Atlanti u travnju kada je primljen u bolnicu jer mu je pozlilo.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Svi se brinu Jamie Foxx još se uvijek nalazi u bolnici, doktori ne znaju što mu je: ''Rade testove, stanje je ozbiljno...''

Glumac je već dugo u bolnici, a o njegovu stanju zna se vrlo malo. Trenutačno se nalazi u medicinskoj ustanovi na pretragama te dok neki strani mediji pišu da je dobro, njegova obitelj je i dalje vrlo zabrinuta za njegov oporavak.

Osim obitelji, brinu se i obožavatelji koji žele znati što se s glumcem točno dogodilo.

Prošli tjedan, izvori su za Page Six rekli da se ništa nije promijenilo'i da je glumac još uvijek u istom stanju.

U objavi na Instagramu u srijedu, na njegovom Instagram profilu osvanula je poruka: ''Cijenim svu ljubav!!! Osjećam se blagoslovljeno'', ali mnogi su bili sigurni da to nije objavio glumac, već njegova obitelj.

Dok je stigao u bolnicu, stanje je bilo vrlo ozbiljno.

''Doktori su ga morali oživljavati, danima je bilo neizvjesno. Sretan je što je živ'', rekao je tada izvor.

"Jamie pati od visokog krvnog tlaka, za koji liječnici kažu da može uzrokovati ugruške u mozgu, što dovodi do moždanog udara. Da nisu brzo djelovali, glumac bi bio mrtav…', rečeno je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Sinčić Maje Šuput opet je glavna atrakcija na dalekoj Ibizi, evo što je radio: ''Jesi već naš'o komada?''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 5 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 3 +31 Let 3 - 4 Celebrity Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene