zanimljivo iza kamera

Šašavom inspektoru uz kojeg glumi pjevačka diva umalo se pridružio i poznati nogometaš, no ulogu je morao odbiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Inspektora Jacquesa Clauseaua u remakeu filma "Pink Panther" iz 2006. godine glumi Steve Martin, a u filmu se pojavila i Beyonce Knowles.

Film "Pink Panther" iz 2006. godine suvremeni je remake kultnog filma iz 1968. godine u kojem inspektora Clouseaua glumi Steve Martin. Inspektor u filmu dobiva najvažniji zadatak u karijeri, a to je riješiti ubojstvo nogometnog trenera te pronaći veliki ružičasti dijamant koji je ubijenom nekada pripadao - Pink Panther.

Pogledaj i ovo Mathew Knowles (Foto: Profimedia) Teško razdoblje Otac i bivši menadžer glazbene dive boluje od raka dojke, vijest o bolesti sam je potvrdio

Kevin Kline, Jean Reno i Emily Mortimer samo su neki od sporednih glumaca filma, a družini se priključila i pjevačka diva Beyonce Knowles.

Režiju potpisuju Steve Martin i producent Robert Simonds, a film "težak" 80 milijuna dolara počeo se snimati dvije godine prije premijere. Martin je u glavnoj ulozi oduševio publiku i struku, a šašavog detektiva mogao je utjeloviti jedino on, tvrde mnogi. Kandidati za tu ulogu su bili Chris Tucker i Robin Williams te Kevin Spacey i Mike Myers, no produkcija se složila oko Martina. Za film je dobio 20 milijuna dolara.

Uloga u ovom filmu navodno je ponuđena i nogometašu Davidu Beckhamu, no zbog obaveza u tadašnjem klubu Real Madridu morao ju je odbiti. Pjevačici Beyonce uloga Xanije jedna je od prvih u njezinoj glumačkoj karijeri, a dogodila joj se taman kada je njezina samostalna glazbena karijera bila u punom cvatu. U to je vrijeme raspustila Destiny's Child te je objavila prvi album kojim je pokorila svjetske top liste. "Pink Panther" tek je među prvima od brojnih filmova u kojima se pojavila.

Dogodovštine inspektora Jacquesa Clouseaua ovoga tjedna možete pogledati u programu Nove TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene