Opa, opa!

Iščekivani film s Goranom Bogdanom stigao je na Netflix, naš zgodni glumac skinuo se do kraja!

Goran Bogdan u filmu Faraway - 1 Goran Bogdan u filmu Faraway - 1 Netflix/YouTube/Screenshot 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan u filmu Faraway - 2 Goran Bogdan u filmu Faraway - 3 Goran Bogdan u filmu Faraway - 4 Goran Bogdan u filmu Faraway - 5 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 In Magazin: Goran Bogdan - 5 +11 In Magazin: Goran Bogdan - 6 Galerija

Na Netflix je stigla romantična komedija "Daleko", u kojoj jednu od glavnih uloga ima Goran Bogdan.

Hrvatski glumac Goran Bogdan glumi u njemačkoj romantičnoj komediji "Daleko" (engl. "Faraway"), koja je na Dan žena stigla na Netflix.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan - 1 Urnebesno! Naš zgodni glumac nasmijao je pratiteljice čestitkom za njihov dan, evo kako se uredio: ''Tako to rade pravi muškarci!''

Glavnu ulogu ima glumica Naomi Krauss, koja glumi lik Zeynep, žene koja ostaje bez majke te nakon toga njezin život gubi smisao i postaje nezadovoljna sama sobom i svime što radi.

Iz navedenih razloga Zeynep odlazi na otok na kojem je njezina pokojna majka davno prije kupila kuću te ondje pokušava započeti potpuno novi život.

Smatra kako će ondje pronaći mir, no tamo nailazi na Josipa Čegu, zgodnog muškarca koji živi na tom imanju. Ulogu Josipa ima upravo Goran Bogdan, koji se u nekoliko scena u filmu pojavljuje potpuno gol, a neke od njih mogu se vidjeti i u traileru.

U filmu se govori na hrvatskom, njemačkom i turskom jeziku, a sniman je na našim otocima Šolti i Braču.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled  

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene