U krupnom planu

Gledatelje uznemirile potpuno gole scene nekadašnje dječje zvijezde: "Zašto nas nitko nije upozorio na njegov penis?"

Rory Culkin Rory Culkin Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rory Culkin Rory Culkin Rory Culkin - 7 Rory Culkin - 5 Rory Culkin - 2 Rory Culkin - 1 Rory Culkin - 3 Rory Culkin - 4 Rory Culkin - 6 Rory Culkin - 8 +4 Rory Culkin - 9 Galerija

Rory Culkin pojavljuje se potpuno gol u novoj seriji "Swarm", a ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, nitko nije bio spreman na to.

Mlađi brat Macaulayja Culkina, 33-godišnji Rory Culkin, također je u glumačkim vodama od malih nogu, a sada je ostvario ulogu u seriji "Swarm", koja se počela prikazivati na streaming-servisu Amazon Prime.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin i Catherine O'Hara kevin i njegova mama Emotivan susret zvijezda omiljenog božićnog filma: Nisu mogli zadržati suze, a prizori će svakoga raznježiti!

Rory je već u pilot-epizodi privukao veliku pažnju javnosti jer se u jednoj sceni pojavljuje potpuno gol, a ako je suditi prema reakcijama koje su preplavile društvene mreže, nitko nije bio spreman na to.

U spornoj sceni, koju možete pogledati OVDJE, Rory priprema doručak djevojci kod koje je prespavao, a kada se ona probudi, donosi joj jagode u krevet i u tom se trenutku u krupnom planu nalazi njegov penis, koji je prislonjen uz prozirnu zdjelu s voćem.

"Zašto nas nitko nije upozorio na Roryjev penis?", "Više nikada neću gledati jagode istim očima", "Je li zaista bila potrebna ova scena s penisom Roryja Culkina?", "O moj Bože, zašto smo morali ovo vidjeti?!", neke su od brojnih reakcija s Twittera, a mnogi su primijetili i Roryjevu nevjerojatnu sličnost s puno poznatijim Macaulayjem.
Rory je započeo glumačku karijeru sa samo pet godina, i to u filmu "Richie Rich", u kojem glavnu ulogu ima Macaulay, a Rory je glumio njegovu mlađu verziju. Prvu veću ulogu ostvario je 2000. godine u filmu "Računaj na mene" s Markom Ruffalom, a uslijedile su uloge u filmovima "Misteriozni znakovi" (2002.), "Iskupljenje na rijeci" (2004.), "Zodijak" (2005.) i brojnim drugima. Jednu od najupečatljivijih uloga posljednjih godina ostvario je u hororu "Gospodar kaosa" iz 2018. godine.

Inače, Rory je jedno od osmero djece bivšeg glumca Kita Culkina i telefonske operaterke Patricije Brentrup, a uz njega i Macauleyja glumom se uspješno bavi i njihov brat Kieran Culkin, koji je najpoznatiji po ulozi u seriji "Nasljeđe".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Levi Alves McConaughey - 1 Levi Alves McConaughey - 4 Levi Alves McConaughey - 3 Levi Alves McConaughey - 2 +15 Levi Alves McConaughey - 5 Celebrity Sin miljenika žena neodoljivo podsjeća na njega, a baš poput slavnog tate odan je prepoznatljivom imidžu

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Mate Čuljak na premijeri predstave Gospoda Glembajevi Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine +20 Severina i Mate Čuljak - 2 Nekad i sad Sjećate se kad je Severina ljubila osam godina mlađeg Hercegovca Matu? Bio joj je podrška u trenucima kada ju je javnost osuđivala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene