naš odabir

Napeta serija po knjizi Stephena Kinga utjerat će vam strah u kosti, pogledat ćete je u jednom dahu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priča prati slučaj ubojstva u gradiću Cherokee, a preraste u veliki misterij koji samoj policiji nije bio ni na kraj pameti da bi se mogao dogoditi.

Američka horor miniserija "Autsajder" dostupna je odnedavno putem HBO servisa, a radi se o ekranizaciji knjige Stephena Kinga "Uljez". Čim je slavni pisac horoa u priči, jasno je da stvari nisu jednostavne kako se čine, no jasno je da se radi o jednoj od boljih ovogodišnjih serija.

Pogledaj i ovo Castle Rock (Foto: Instagram) "Castle Rock" Druga sezona hit-serije donosi pravu kingovsku atmosferu jesenjeg sivila, jeze i mističnog prokletstva

Priča prati slučaj ubojstva u gradiću Cherokee, a preraste u veliki misterij koji samoj policiji nije bio ni na kraj pameti da bi se mogao dogoditi. Nakon što pronađu tijelo dječaka Franka Petersona, detektiv Ralph Anderson prikupi dokaze, od kojih svi upućuju na jednu osobu. Trener Terry Mairland osumnjičen je za ubojstvo, a dok se stvari krenu razvijati u nekom drugom smjeru, njega zatvore te tragično završi.

Zbog ubojstva cijela njegova obitelj je stigmatizirana, supruga i djeca protjerani su skoro iz vlastitog doma, no u svima i dalje tinja onaj mali djelić nade da za ubojstvo nije kriv Terry. Dok je detektiv uvjeren kako je pronašao krivca, krenu se događati brojne nepovezane stvari u koje se uključuju brojni ljudi te pokušavaju riješiti misterij.

Ubojica je odjednom u isto vrijeme na dva mjesta, ima alibi te svima počinje biti jasno da se su prije radi o nečemu nadnaravnom, nego o "običnom" ubojstvu u maloj sredini. Kroz cijelu seriju provlače se i osobne priče svih likova, a iako serija ima tek 10 epizoda, neće vam nedostajati napetosti i drame.

Ben Mendelsohn, Bill Camp, Jeremy Bobb i Julianne Nicholson samo su neki od glumaca koji su dio serije, a jedva ćete čekati da saznate što se zapravo krije iza misterija kojeg niti jedan policajac na svijetu logičkim putem ne može riješiti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adele (Foto: AFP) Celebrity Još jedna fotka nikad mršavije Adele kruži internetom, novi dokaz da je njezina transformacija zbilja nevjerojatna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene