Šok za šokom

Još jedna fotka nikad mršavije Adele kruži internetom, novi dokaz da je njezina transformacija zbilja nevjerojatna

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Dok svijet raspravlja o tome kako je Adele smršavjela, njezine prijateljice na društvenim se mrežama hvale da su s pjevačicom bile u Las Vegasu, gdje su uživale u privatnosti.

Britanska pjevačica Adele za svoj nam je 32. rođendan pripremila pravo iznenađenje pokazavši na Instagramu svoju novu liniju, a šokirala je obožavatelje diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Medijima kruže priče da je Adele dosad gotovo neviđenu promjenu postigla zbog strogog režima prehrane i kontroliranih dijeta koje uključuju konzumaciju zelenih sokova i unosa do 1000 kalorija dnevno. Smršavjela je 45 kilograma, a u raspravu o njezinu novom izgledu uključili su se i neki stručnjaci.

Dok svijet raspravlja o tome kako je Adele smršavjela, njezine prijateljice na društvenim se mrežama hvale da su s pjevačicom bile u Las Vegasu, gdje su uživale u privatnosti.

"Ušla si u moj život nekoliko mjeseci prije nego što sam rodila kćer Story i brzo si postala jedna od najvažnijih osoba koje imam. Naučila si me puno toga. Sjajiš jer ti je srce uspunjeno i jako sam ponosna na tebe", napisala je Adeleina prijateljica Lauren Paul uz fotografiju na kojoj su na zabavi u Las Vegasu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Brian Austin Green (Foto: Youtube Screenshot) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +4 Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Već mjesecima žive odvojeno, ali razvod im nikako nije u planu jer se unatoč problemima jako vole?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene