Neočekivani show

Glazbene zvijezde izvele svoj hit u autobusu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularni duo izveo je neobičan performans na još neobičnijem mjestu - u gradskom autobusu!

Jeste li ikad doživjeli urnebesni show vozeći se javnim gradskim prijevozom? Upravo se to dogodilo grupi Njujorčana koje su svojim performansom počastili hip-hop izvođači Macklemore i Ryan Lewis.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 6 stanje se pogoršalo Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

Video scene za dobro raspoloženje - samo za smijanje!

Oni su, naime, uskočivši u nasumice odabran autobus otpjevali pjesmu 'Can’t Hold Us', hit s njihovog iznimno uspješnog debitanskog albuma 'The Heist'.

Putnici su isprva bili smeteni, no nije im trebalo dugo da shvate o kome se radi nagradivši talentirani dvojac gromoglasnim pljeskom. Ovo je iznenađenje dio promotivne kampanje uoči 56. dodjele Grammyja koja će se održati 26. siječnja, a na kojoj će spomenuti duo izvesti ovu stvar.

Ne sumnjamo da će biti dočekani ovacijama budući da se za 'glazbeni Oscar', kako još nazivaju ovu prestižnu nagradu u svijetu glazbe, natječu u sedam kategorija od kojih su najznačajnije one za najbolji album i pjesmu godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene