Borba s demonima

Ona je čisto zlo koja maltretira jednu sasvim prosječnu obitelj

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Film koji će definitivno utjerati strah u kosti ove jeseni svima koji se usude pogledati ga je ANNABELLE, spinoff velike prošlogodišnje kinouspješnice PRIZIVANJA (The Conjuring).

Potvrđuje to i upravo predstavljen službeni trailer ovog hororca čiju režiju potpisuje John R. Leonetti, a produkciju James Wann prokušani znalac ovog specifičnog žanra.

Pogledaj i ovo showbuzz Noć vještica 'Laka noć mamice', a ako ova mamica vama poželi laku noć budite sigurni da nećete spavati!

Autorica pobjedničkog filma 'Goli' Tiha Gudec pozirala sa svojim 'Srcem Sarajeva'

Ljupka ANNABELLE u stvari je čisto zlo koja maltretira jednu sasvim prosječnu američku obitelj, a priča nam prikazuje što je prethodilo istinitim događajima prikazanima u Prizivanjima, a kojima je svjedočila obitelj Perron cijelo jedno desetljeće.

O njihovoj borbi s demonima javnost je saznala zahvaljujući zapisima najpoznatijih svjetskih demonologa Eda i Lorraine Warren, a ANNABELLE koja dolazi u kina 9. listopada otkrit će nam izvor mračnih sila koje su uvijek prisutne među nama i koje samo čekaju pravi trenutak da opet napadnu...

Zanimljivo je da je u filmu ANNABELLE glavna glumica Annabelle Wallis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene