I danas su u dobrim odnosima

Procurile fotke iz vremena kad su Vlado Kalember i Ana Rucner uživali u sretnom braku, a o događaju s njihove rastave i danas se priča!

Vlado Kalember i Ana Rucner - 2 Vlado Kalember i Ana Rucner - 2 Goran Stanzl/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember i Ana Rucner - 6 Vlado Kalember i Ana Rucner - 5 Vlado Kalember i Ana Rucner - 3 Vlado Kalember i Ana Rucner - 4 Vlado Kalember i Ana Rucner - 1 Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +22 Ana Rucner i Vlado Kalember Galerija

Vlado Kalember i Ana Rucner bili su jedan od najskladnijih parova na našoj estradi, a i nakon rastave ostali su u dobrim odnosima te njihova priča iz sudnice i danas mnoge ostavlja u nevjerici.

Pjevač Vlado Kalember i njegova bivša supruga violončelistica Ana Rucner bili su jedan od najskladnijih parova na našoj estradi.

Zaljubljeni su bili od 2006. do 2014. godine, a onda su svojom viješću o razvodu rastužili brojne fanove diljem regije.

Međutim, i nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima, a Kalember je jednom prilikom ispričao kako je izgledala njihova rastava u sudnici zbog čega im čak ni sutkinja nije povjerovala da se žele rastati.

''Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka showbizz fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati'', ispričao je Vlado.
Zajedno su dobili i sina Dariana koji ima 17 godina, a poslije rastave svatko je krenuo svojim putem i okrenuo se karijeri u kojima se međusobno i dandanas podržavaju.

Kalember nakon Ane u javnosti nije viđen ni s jednom drugom damom, a Ana je trenutno u vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom s kojim u posljednje vrijeme i često nastupa.

A kako su Vlado i Ana izgledali davnih dana dok su bili zajedno i kako su provodili sunčano poslijepodne na špici 2010. godine dok još nisu ni slutili o razvodu, pogledajte u našoj galeriji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 5 Severina - 3 +22 Severina - 2 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je već povezivali uživala u koncertu folk-zvijezde, no čini se da on nije bio toliko zainteresiran

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Lupino i kći Zita Stefan Lupino i kći Zita Stefan Lupino i kći Zita Martin Lepen, sin Stephana Lupina +10 Martin Lepen, sin Stephana Lupina Celebrity Stephanu Lupinu u izlasku se pridružila prelijepa kći koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene