Izlazak u Beogradu

Severina u društvu frajera s kojim su je već povezivali uživala u koncertu folk-zvijezde, no čini se da on nije bio toliko zainteresiran

Severina - 2 Severina - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 5 Severina - 3 Severina - 2 Severina Severina Severina - 1 Severina Severina i Jared Leto +16 Severina - 7 Galerija

Severina je viđena u Beogradu u društvu dobro poznatog frajera, a evo i na čijem su to koncertu bili i uživali u atmosferi.

Pjevačica Severina iskoristila je slobodno vrijeme za odlazak u Beograd, a tamo je u jednom baru uživala u malom nastupu folk-pjevačice Indire Radić.

Severini je u prvim redovima društvo pravio dobro poznati frajer, Filip Miletić, a dok je ona uživala u hitovima Indire, on je pomalo nezainteresirano cijelu večer tipkao po mobitelu.

Njihove fotografije možete pogledati OVDJE.

Filip je inače magistar klavira, a radi kao producent i skladatelje te stoji iza producentske kuće "FM Play" koju je 2007. pokrenuo s Milošem Roganovićem. Iste su godine osvojili estradu pjesmom "Aspirin" koju su napravili za Seku Aleksić, a od tada su nastavili nizati hitove i surađivati s najvećim regionalnim glazbenim zvijezdama te su osnovali i popularni bend "Ministarke".

Najznačajniju suradnju svakako imaju sa Severinom i stoje iza nekih od njezinih najvećih hitova, poput "Brad Pitt", "Uzbuna", "Italiana", "Dobrodošao u klub", "Grad bez ljudi" i mnogih drugih.

Severina i Filip započeli su suradnju prije više od 10 godina. On je tada bio u ozbiljnoj vezi s pjevačicom Anom Bebić koja je neslavno završila, a i tada su ga u medijima povezivali sa Severinom i nagađali da je ona kriva za prekid, no to su oboje demantirali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 +26 Maja Šuput na Instagramu - 2 Celebrity Šuput svoj veliki dan proslavila u haljini iz koje je izvirilo i nešto malo više! Pogledajte fotografije ove raskoši, a tu je već i jedan skupi poklon!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer +20 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Celebrity Zlatko Mateša u prvom javnom izlasku sa svojom novom partnericom, pokazali su da ih zlobni komentari ne ometaju da uživaju u svojoj ljubavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene