baš se promijenio!

Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +0 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Galerija

Russell Crowe i Britney Theriot potvrdili su svoju vezu u studenom prošle godine nakon što su uhvaćeni u izmjenjivanju nježnosti.

Russell Crowe najpoznatiji je po ulozi u filmu "Gladijator" iz 2000. i za njime su nekad uzdisale žene diljem svijeta, no danas je potpuno drukčiji čovjek i daleko od seks-simbola.  

Pogledaj i ovo Russell Crowe (Foto: AFP) Uhvaćeni konačno! Bivši seks-simbol rijetko kada izvodi svoju 26 godinu mlađu djevojku, a komentare kako nalikuje na njegovu bivšu vješto ignorira!

57-godišnji glumac je snimljen s 26 godina mlađom djevojkom, agenticom za nekretnine Britney Theriot u Sydneyju na teniskom, jednom od njihovih omiljenih zajedničkih mjesta gdje ih se često može vidjeti. 

Par je odigrao meč, a kada se umorio, Russell je otišao sa strane zapaliti cigaretu. Nakon što su završili trening tijekom kojeg je Britney plijenila pažnju istreniranim tijelom, prepustili su se strastima. 

Crowe je pokazao da je izgubio nešto kilograma koje je nakupio zadnjih godina, no i dalje mu se isticao veliki trbuh. Skratio je kosu i bradu zbog čega sada više izgleda kao nekada. 

Inače, posljednjih godinu dana se šuškalo o vezi Russella i Britney, koji su se zajedno pojavili u filmu "Broken City" 2013. Potvrdili su glasine u studenom prošle godine kad su uhvaćeni kako izmjenjuju nježnosti na teniskom terenu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe)

Javnost često komentira kako je glumčeva mlađahna djevojka preslika njegove bivše supruge Danielle Spencer od koje se razveo 2018. nakon 15 godina braka. Bivši par ima sinove Tennysona i Charlesa, a Russell je teško prihvatio rastavu od Danielle. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene