okupile se u rodnom gradu

Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

Lejla Filipović Lejla Filipović 27. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Galerija

Lejla Filipović objavila je fotografiju sa sestrama Amelom i Dženadom u rodnom Dubrovniku.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (44) prošlih dana je s mužem Tarikom Filipović (49) bila u Bosni i Hercegovini te su se pojavili na 27. Sarajevo Film Festivalu, a sada odmara u rodnom Dubrovniku. 

Lejla je pokazala da uživa na plaži te je pozirala sa sestrama Amelom i Dženadom. "Seke napokon zajedno", istaknula je i uz svoje riječi stavila emotikone srca. 

Bivša misica je jako bliska sa svojom obitelji, sestrama i majkom Fehmom Šehović što često ističe. "Nije prošlo ni par dana a već mi sve nedostaje. Zagrljaj majke, osmijeh sestre, ulice moga djetinjstva, miris mora, borova.. Do sljedećeg susreta, grade moj", napisala je u veljači Lejla uz sliku iz rodnog grada. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Inače, ona i njezine sestre su bile maloljetne kada im je otac iznenada umro pa su se brinule jedna od drugoj dok je njihova majka Fehma radila kako bi im omogućila školovanje. Lejli je Dubrovnik obavezna destinacija svakog ljeta gdje dovodi često i svog supruga Tarika te sinove Dinu i Armana. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene