Uhvaćeni konačno!

Bivši seks-simbol rijetko kada izvodi svoju 26 godinu mlađu djevojku, a komentare kako nalikuje na njegovu bivšu vješto ignorira!

Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: IMDB) Russell Crowe (Foto: Getty) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +3 Russell Crowe (Foto: Getty Images) Galerija

Russell Crowe i Britney Theriot pojavili su se zajedno na teniskom meču u Melbourneu koji su dobro raspoloženi pratili s tribina.

Holivudski glumac Russell Crowe i njegova mlađahna djevojka Britney Theriot snimljeni su u rijetkom izlasku u javnosti i to na meču između australske tenisačice Ashleigh Barty i Amerikanke Danielle Collins na Australian Openu u Melbourneu.

Pogledaj i ovo Russell Crowe (Foto: Profimedia) baš se promijenio! Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

57-godišnji Russell i 31-godišnja bivša glumica, a danas agentica za nekretnine, djelovali su opušteno i dobro raspoloženi, a poznato je da su i sami inače veliki obožavatelji tenisa i da im je to jedna od omiljenih razonoda. On je za tu priliku odabrao tamnu polo majicu, a Britney usku haljinu u kojoj je pokazala noge.

O nihovoj se ljubavnoj vezi dugo šuškalo, a glasine su potvrdili poljupcem na jednom teniskom terenu u studenom 2020. godine, no nikada nisu javno progovorili o svojoj romansi. Vjeruje se da su se upoznali na snimanju filma "Broken City" iz 2013. godine.

Njihovi su obožavatelji inače zaključili da je Britney zapravo preslika Russellove bivše supruge, australske pjevačice i glumice, 52-godišnje Danielle Spencer s kojom je u braku službeno bio od 2003. do 2018. godine. Bivši zajedno imaju dva sina, 15-godišnjeg Tennysona Spencera Crowea i 18-godišnjeg Charlesa Spencera Crowea.

Russell je svjetsku slavu stekao zahvaljujući filmu "Gladijator" iz 2000. godine i za njime su nekad uzdisale žene diljem svijeta, no danas je potpuno drukčiji čovjek i daleko od seks-simbola. Tijekom godina je nakupio višak kilograma, a duža kosa i gusta brada postale su mu zaštitini znak. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Suprug kavalir je brani od zlobnih komentara, a prijatelji su im bez srama ponudili nešto čemu se nisu nadali: "Bili smo protiv toga"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene