što kažete na promjenu?

Obožavatelji su jedva prepoznali jednu od omiljenih turskih glumica, više ne izgleda ovako!

Berguzar Korel - 23 Berguzar Korel - 23 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Berguzar Korel - 21 Berguzar Korel - 33 Berguzar Korel - 20 Berguzar Korel - 19 Berguzar Korel - 16 Berguzar Korel - 17 Berguzar Korel - 10 Berguzar Korel - 11 Berguzar Korel - 9 Berguzar Korel - 8 +23 Berguzar Korel - 6 Galerija

Jedna od najuspješnijih turskih glumica Berguzar Korel odlučila se za prilično drastičnu promjenu imidža.

Zvijezda hit serije "Tisuću i jedna noć", koja je bila vrlo popularna i u našoj zemlji, Berguzar Korel, bila je najprije prepoznatljiva po dugačkoj crnoj kosi. Kasnije je njen izbor bio kratka kosa, a sad je na red došla još jedna promjena i to prilično drastična.

Glumica se ofarbala u plavo, a ovu boju kose nosi već neko vrijeme. Kako joj stoji novi imidž pogledajte u galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

A vi nam recite sviđa li se vama njen novi izgled.

Na Berguzar je plava kosa...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Čuvena glumica je ulogom u spomenutoj seriji stekla veliku popularnost, ali i radeći na toj ulozi, upoznala je supruga Halita Ergenca koji je u seriji glumio njenog partnera, a ljubav se dogodila i u privatnom životu.

Berguzar i Halit u braku su od 2009. godine, imaju sinove Alija i Hana i kćerkicu Lejlu.

Upravu su se na setu serije "Tisuću i jedna noć" upoznali i zaljubili. Berguzar je tada imala 23 godine, a Ergenc je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Soysaldi.

Ubrzo se na snimanjima dogodila kemija između njih i njihovu zaljubljenost je dodatno pojačalo zajedničko putovanje u Pariz 2008. zbog serije. Halit je tražio razvod supruge Gizem koja je u to vrijeme bila trudna i radi toga je ona odlučila pobaciti. Berguzar je ostavila svog dečka kako bi bila s glumcem.

Halit je isplatio bivšoj supruzi 250 tisuća lira nakon razvoda i oženio se s Korel 2009. nakon završetka snimanja serije.

I Berguzar je bila zauzeta kada je srela Halita, pa je zbog emocija prema njemu prekinula dugogodišnju vezu.

Burno upoznavanje bilo je samo najava turbulencija koje su se događale nakon njihovog vjenčanja.

Čim je on 2011. prihvatio naslovnu ulogu u seriji "Sulejman veličanstveni", počele su glasine da vara suprugu. Na listi glumica sa kojima je navodno imao aferu bila je Cansu Dere, koja je u seriji igrala robinju Firuze. Pisalo se da je između bivše Miss Turske i glumca bilo kemije, a tu navodnu prevaru prokomentirala je i Berguzar rekavši da je sve laž i da je Cansu njihova bliska prijateljica.

Mnogi su razlog za to da glumica ipak sumnja u vjernost supruga pronašli u njenim čestim odlascima na setove, a čak je i Halit izjavljivao da je njegova supruga ljubomorna kao i da je potpuno razumije zbog toga.

Unatoč svemu, još su uvijek zajedno, a bez obzira na priče ostali su jedan od omiljenih parova u svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 9 Iva Grgurić - 10 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 6 +28 Iva Grgurić - 11 Celebrity Hrvatica koju Srbi obožavaju doživjela je veliki šok: ''Ostala sam bez cijele ušteđevine, jedna gospođa me izigrala i prevarila...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +25 Doris Dragović Nekad i sad Doris Dragović na početku karijere snimila je spot koji bi i danas bio provokativan, pogledajte vruće prizore s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene