Koju vi posebno pamtite?

Pogledajte kako su izgledale naše misice sve od 1998. do danas, primijetit ćete da se nešto otada itekako promijenilo!

Renata Lovrincević 2000. Renata Lovrincević 2000. promo foto 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Miss Universe 1998. Ivana Gržetić 1998. Marijana Kužina 1999. Renata Lovrincević 2000. Maja Cecic Vidos 2001. Ivana Paris 2002. Ivana Delač 2003. Marijana Rupčić 2004. Jelena Glišić 2005. Biljana Mančić 2006. +16 Jelena Maroš 2007. Galerija

Devedesetih godina potpuno je bilo nezamislivo dopunjavati ljepotu ekstenzijama, umjetnim trepavicama, provlačiti fotografije kroz razne filtere i promovirati se na društvenim mrežama.

Prijašnjih godina vladao je prototip istinske, prirodne ljepote, gdje je do izražaja dolazila osobnost svake od djevojaka. Nije bilo Instagrama, uređivanja fotografija, jedino važno je bilo istaknuti se ponaosob onim faktorom X.

Pogledaj i ovo showbuzz VRUĆE LJETO OTKRIVAMO Gdje će ovi hrvatski komadi osunčati svoja tijela

Što se do danas promijenilo? Što je izbor sad u odnosu na rane dvijetisućite godine? Koliko se natjecanje mijenjalo tijekom desetljeća do dandanas?

Gledajući povijest natjecanja za Miss Universe Hrvatske i staž tog prestižnog izbora ljepote u Hrvatskoj dug 27 godina, koji je uz Miss Hrvatske za Miss World u Hrvatskoj i jedini licencirani izbor sa svjetskom poviješću, primjećujemo kako se i danas taj najvažniji izbor u Hrvatskoj organizira uspješno i bez premca te ostavlja bez daha, barem kad su pobjednice u pitanju.

I dok se željno iščekuje tko će postati 27. po redu najljepša Hrvatica i ponijeti titulu Miss Universe Hrvatske 2023., s nostalgijom se prisjećamo svih dosadašnjih pobjednica nacionalnog izbora i donosimo veliku fotogaleriju kako su naše ljepotice predstavljale Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss Universe. Izbor se u našoj zemlji održava od davne 1997. godine u besprijekornoj organizaciji Vladimira i Marije Kraljević.

Otada do danas mnogo se toga promijenilo jer izbor za Miss Universe odavno nije izbor samo za najljepšu djevojku na svijetu. Na svjetskom izboru te uspješne mlade žene znaju i po nekoliko svjetskih jezika, imaju po dva fakulteta i cijenjene su u svojim zemljama.

Na njihovim platformama prate ih na stotine tisuća ljudi jer one zagovaraju ispravne vrijednosti radeći na projektima s pozitivnim promjenama. Svojim djelovanjem daju pravi razlog zašto su baš one odabrane kao glasnogovornice i ambasadorice svojih zemalja.

Upravo one promiču i iniciraju nužne promjene u društvu i mladeži.
Miss Universe postoji kako bi se zagovarala pozitivna budućnost vođena ženama s hrabrošću i inspiracijom da pomaknu granice mogućeg.

Naše ljepotice to i čine svojim uspješnim karijerama u različitim branšama. Svjesne su da je znanje također ulaznica u visoko društvo, stoga su gotovo sve završile fakultete ili studij privode kraju. Neke naše ljepotice uspješne su u vlastitom biznisu i vode svoje tvrtke. Većina njih dobro je poznata hrvatskoj javnosti, no prisjetimo se svih naših dosadašnjih misica.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 +7 Nikol Bulat - 4 Celebrity Prepoznajate li ovu Hrvaticu? Odselila se iz Lijepe Naše i danas vodi potpuno drugačiji život, a sad se i pohvalila velikom novosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Dino Mehun - 8 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 7 Snježana Schillinger i Dino Mehun Snježana Schillinger i Dino Mehun +26 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 5 Celebrity Evo kako izgleda sin jedinac Snježane Schillinger, ponosna mama objavila je njegovu fotografiju posebnim povodom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene