Sjećate se njega?

Malo tko je prepoznao omiljenog domaćeg voditelja, pomalo zapušteni izgled zaštitni mu je znak i danas živi skroz povučeno

Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Josip Moler/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 3 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 4 +9 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 2 Galerija

Kristijan Ugrina snimljen je na zagrebačkoj špici, u jednom od svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti.

Naš bivši televizijski voditelj i glumac Kristijan Ugrina snimljen je u rijetkom pojavljivanju u javnosti, nakon što ga posljednjih nekoliko godina iz iste povukao i živi daleko od očiju znatiželjne javnosti.

50-godišnji Kristijan prošetao je zagrebačkom špicom gdje su ga tek rijetki uspjeli prepoznati na prvi pogled, a njegov zaštitni znak danas su duga i pomalo neuredna, prosjeda kosa i brada.

Bivši voditelj bio je poznat i po braku s glumicom Ksenijom Marinković s kojom je dobio sina Kosta Kaija i kćer Koranu, a od koje se razveo 2005. godine jer je započeo vezu s osam godina mlađom frizerkom Tamarom Pundom.

"Oni se viđaju s njim često, ja se ne viđam, ali obavljamo sve što treba svako svoje i to je to'', priznala je Ksenija jednom prilikom u IN magazinu.

Kristijan je s Tamarom 2010. godine dobio kćer Marijetu i to dvije godine nakon što su stali pred oltar.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Šulić Luka Šulić sa suprugom Tamarom - 1 Luka Šulić sa suprugom Tamarom - 3 Luka Šulić - 1 +23 Luka Šulić - 2 Zanimljivosti Naš proslavljeni glazbenik i supruga dobili četvrto dijete: "Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno, rodila se u našem domu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 1 +25 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić uživa u babljem ljetu, a na prizor nje u badiću rijetki su ostali imuni: "Raskoš samo takva!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene