samo prijatelji ili?

Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Petar Glebov/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić - 1 +19 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 2 Galerija

Luka Nižetić i Lana Jurčević prije 17 godina snimili su duet koji je postao bezvremenski hit, a u to vrijeme pratile su ih glasine da su u ljubavnoj vezi.

Prošlo je 17 godina otkako su Luka Nižetić i Lana Jurčević snimili duet "Prava ljubav", koji je do danas ostao veliki hit, a u to vrijeme bili su nerazdvojni.

Pogledaj i ovo showbuzz prije 16 godina! Lana Jurčević se prisjetila vremena dok je s Lukom Nižetićem žarila i palila scenom, zbog jednog detalja je jako emotivna

Sada su se pojavile njihove zajedničke fotografije iz 2007. godine sa snimanja jedne domaće glazbene emisije, a tada su tijekom nastupa imali nekoliko prisnih trenutaka, pa ne čudi što se šuškalo o njihovoj romansi.

Na fotografiji koju možete vidjeti u galeriji Luka i Lana izgledaju kao da će se strastveno poljubiti, no s vremenom se ispostavilo da njih dvoje nisu nikad bili ništa više od prijatelja.

To prijateljstvo potrajalo je do danas, a Lana je prošle godine otkrila i jednu nevjerojatnu zanimljivost iz vremena kada su zajedno poharali glazbene ljestvice.

"U vrijeme kada je 'Prava ljubav' postala veliki hit, jedne su novine napravile istraživanje: roditelji su novorođenim bebama dali najviše kojih imena? Rekordan broj imena Lana i Luka bio je te godine! Više od svih drugih imena. Najviše curica prozvali su Lana, a najviše dečki Luka. Koliko sam puta tijekom karijere čula cure nakon nastupa da mi kažu: 'Ja sam dobila ime po tebi.' Ne možete ni zamisliti koji je to meni osjećaj", napisala je tada Lana uz svoju staru sliku s Lukom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Lana i Luka 2015. godine snimili su još jedan duet "Od najgorih najbolji", no nisu uspjeli ponoviti uspjeh svoje prve zajedničke pjesme.

Još njihovih fotografija iz prošlosti pogledajte u našoj galeriji, gdje možete vidjeti i koliko su se s vremenom oboje promijenili.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 3 +11 Penelope Cruz (Foto: AFP) Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta golišavim fotkama u petom desetljeću začudila obožavatelje, svi se pitaju isto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene