pamtite ga ovakvog?

Sjećate se Rafe? Isplivale su fotke snimljene nakon noći koja mu je promijenila život, a onda je odlučio nestati!

Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Boris Kovacev/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Dropulić Rafo - 1 Rafael Dropulić Rafo - 2 Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo - 3 Rafael Dropulić Rafo - 2 Rafael Dropulić Rafo - 1 Rafael Dropulić Rafo - 3 Rafael Dropulić Rafo - 1 Rafael Dropulić Rafo - 2 Rafael Dropulić Rafo - 8 +18 Rafael Dropulić Rafo - 7 Galerija

Rafael Dropulić Rafo pobijedio je 2008. godine u prvoj sezoni showa "Farma", a sada su se pojavile fotografije koje su nas podsjetile kako je tada izgledao.

Rafael Dropulić Rafo proslavio se kao pobjednik showa "Story Supernova Music Talent" i "Farma", no nakon velike slave i publiciteta odlučio se povući iz javnosti i živjeti drugačijim načinom života.

Pogledaj i ovo Rafael Dropulić Rafo - 4 Sjećate li ga se? Nekadašnje omiljeno televizijsko lice danas živi potpuno drugačiji život o kojem je svjedočio kontroverznoj grupi ''Budi muškarac''

40-godišnji Rafo danas je prvenstveno posvećen vjeri i obitelji, trudi se živjeti po Božjim uvjerenjima i rijetko ga imamo priliku gdje vidjeti, a sada su se pojavile njegove fotografije iz 2008. godine. Snimljene su nakon njegove pobjede u prvoj sezoni "Farme" i na njima se jasno vidi da je tada imao nešto vitkiju liniju i manje kilograma nego danas, kratku kosu i bradicu.

Mnogi ga danas ne bi prepoznali, iako je angažiran kao voditelj emisije ''Blagoslovljen tek'' koja se prikazuje na Laudato TV, a gdje odlazi u goste ljudima s kojima kuha i razgovara o životu prožetom vjerom.

Nedavno je svjedočio na 4. konferenciji katoličkih muškaraca ''Budi muškarac.'' Njegovo svjedočanstvo najavljeno je pod nazivom ''Izgubi da dobiješ''.

U emisiji ''More milosrđa'' u siječnju Rafael je detaljno i otvoreno govorio o svojoj prošlosti, traganju za Bogom i duhovnosti. Posljednji glazbeni nastup imao je na povijesnom koncertu ''Progledaj srcem'' održanom 2022. godine na prepunom Maksimiru.

U razgovoru s urednikom Danielom Vorihom, Rafo se prisjetio svoga djetinjstva i vjere koju je stekao u obitelji.

''Ja sam iz tradicionalne katoličke obitelji, primio sam sakramente, međutim to je ta tradicionalna vjera. Ako pričamo o upoznavanju Isusa u smislu upoznavanja živoga Boga to je priča mog traganja za Isusom, za istinom koja je trajala nekoliko godina. Kod mene nije bilo obraćenje preko noći, već je to bio dug proces, jedno vrlo snažno iskustvo. Od tada pa do dana danas Isus je moj Bog i moje je da ispunjavam njegovu volju koliko god mogu. Ali ne bih htio ni da se zanemari taj dio tradicionalnog odgoja jer je to jedan temelj kojeg ne treba zanemariti niti podcjenjivati jer kad mi je bilo u životu najteže, kad sam ''poljubio dno'', znao sam gdje ću Boga tražiti. Da nije bilo takvog odgoja, tko zna gdje bih tražio Boga. I ovako sam ga tražio na raznim mjestima, ali ta klica je uvijek ostala usađena u srcu, duši i duhu i kada dođu teški trenutci u životu to te vodi'', rekao je.

''Moje traganje za Bogom počelo je kada sam imao 17 godina. Karakterno sam bio dosta povučen, emotivan i mogu reći, bez lažne skromnosti, dobro i poslušno dijete. Nažalost vrlo rano sam otkrio mladenački život, prvu djevojku sam imao već s 13 godina i rano sam počeo izlaziti. I za te godine sam se dosta napatio jer u to vrijeme sam još bio dijete, ali nije mi život tako izgledao. U osmom razredu osnovne škole sam primio sakrament Svete potvrde i od tada više nisam išao na misu. Jedan poznanik iz mojih rodnih Ploča mi je dao knjigu koja nije imala veze s kršćanstvom, ali mi je otvorila oči da postoji duhovno koje ja dotad nisam razumio i tu sam shvatio da nešto postoji i odlučio krenuti istraživati kakva je to ''viša sila'' koja je sve stvorila. A zanimljivo je kako sam se već tada i molio, ali više kroz razgovor sam Bogu govorio ''molim te pokaži mi koja je vjera prava i koji je put pravi, vodi me''. Ali uživao sam u tom putu traganja za Bogom i za istinom", dodao je.

Rafo se proslavio u showu "Story Supernova Music Talents" u kojem je osvojio nagradu od milijun kuna, od čega je veći dio iznosa darovao za izgradnju crkve, a svi se dobro sjećaju i njegova singla "Ja sam Rafo". Objavio je čak objavio i album, a 2005. godine osvojio je pola milijuna kuna i u ''Farmi'', još jednom reality showu Nove TV.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Veronika Rajek - 24 Veronika Rajek - 14 Veronika Rajek - 18 Veronika Rajek - 2 +25 Veronika Rajek - 8 Celebrity U finalu Europa lige svi su gledali u minicu ove ljepotice koja je navodno ukrala srce svježe rastavljenom nogometašu

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene