Povratak u prošlost

Prepoznajete li našu pjevačicu na fotografiji iz 2007. godine? Otad je promijenila karijeru, a ne skriva ni estetske zahvate!

Lana Klingor na Dori 2007. godine Lana Klingor na Dori 2007. godine Tomislav Miletić/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor na Dori 2007. godine Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 7 Lana Klingor Mihić - 8 Lana Klingor Mihić - 6 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić +16 Lana Klingor Mihić - 8 Galerija

Pojavile su se fotografije Lane Klingor Mihić iz 2007. godine, dok je još bila pjevačica, a pogledajte koliko se otad promijenila.

Bivša pjevačica i današnja PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (42) domaćoj javnosti postala je poznata 2001. godine kada se pridružila popularnoj grupi ET.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić samo opušteno Lana Klingor svoje pratitelje nasmijala priznanjem da radi ono što i mnoge druge žene: "Život je prekratak"

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine, kada je već bila napustila grupu te je samostalno nastupila na Dori s pjesmom "Gravitacija".

Tada je imala dugačku smeđu kosu, na nastupu je korzetom istaknula svoj uski struk. U međuvremenu je izmijenila razne frizure i boje kose, a danas je kratko ošišana crnka, no on što se nije promijenilo jest njezina zanosna figura.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

Lana se prošle godine podvrgnula i operaciji grudi, o čemu se oglasila na svojem Instagramu, gdje je otkrila da je odlučila zamijeniti stare silikone novima.

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je na društvenoj mreži pa je pokazala i kako izgleda nakon operacije.

Lana je danas majka triju kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

Kako je Lana izgledala prije 16 godina, pogledajte u našoj galeriji, gdje smo izdvojili još neke njezine fotografije iz prošlosti.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Marko Petrić Gabriela Pilić Marko Petrić i Valentina Walme - 6 +23 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju James Argent James Argent - 5 Stella Turian James Argent - 3 +3 James Argent - 1 Nekad i sad Nakon operacije koja mu je spasila život izgubio je više od 80 kilograma pa je pronašao i 18-godišnju djevojku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene