odustao od glume

Sjećate se malog Miše iz Žikine dinastije? Pogledajte kako izgleda 40 godina od uloge koja ga je obilježila!

Mihailo Jevtić Mihailo Jevtić YouTube/Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mihailo Jevtić Mihailo Jevtić Mihailo Jevtić Mihailo Jevtić Mihailo Jevtić Mihailo Jevtić Mihailo Jevtić +0 Mihailo Jevtić Galerija

Mihailo Jevtić utjelovio je Mišu Pavlovića u filmu "Žikina dinastija" kada mu je bilo samo osam godina, a danas mu je 48.

"Žikina dinastija" i danas je jedan od omiljenih ostvarenja regionalne kinematografije, a dogodovštinama Žike i Milana mnogi se smiju kao da filmove gledaju prvi put.

I dalje se priča i o ostalim likovima, a ono po čemu je ostao obilježen dio "Kakav deda takav unuk" je definitivno lik malog Miše Pavlovića, koji je sa svojim djedom Živoradom Žikom Pavlovićem prolazio kroz brojne avanture.

Jeste li gledali "Žikinu dinastiju"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Malog Mišu je utjelovio Mihailo Jevtić, kad je imao samo osam godina, a nakon njega u toj ulozi našli su se Boris Milivojević i Nikola Kojo.

Mihailo se pojavio u još nekoliko televizijskih uloga, od kojih je najznačajniju ostvario u seriji "Sivi dom", dobio je i kazališne angažmane, ali je poslije nekoliko godina odlučio napustiti glumačku scenu.

Danas mu je 48 godina i bavi se glazbom te izradom web stranica i aplikacija. Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu. Upisao je akademiju koju je napustio tijekom druge godina studija. Od instrumenata svira violinu, klavir i gitaru.

Kako mali Miša, odnosno Mihailo izgleda danas i koliko se promijenio od uloge koja ga je obilježila, pogledajte u galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 +25 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Celebrity Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene