Prošla je 21 godina

Pamtimo ga kao dječaka koji nikad neće odrasti, ali i to se službeno promijenilo, a evo i kako danas izgleda!

Jeremy Sumpter Jeremy Sumpter Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Sumpter Jeremy Sumpter - 5 Jeremy Sumpter - 4 Jeremy Sumpter - 3 Jeremy Sumpter - 2 Jeremy Sumpter - 1 Jeremy Sumpter - 9 Jeremy Sumpter - 8 Jeremy Sumpter - 7 Jeremy Sumpter - 2 +5 Jeremy Sumpter - 1 Galerija

Jeremy Sumpter proslavio se u filmu "Petar Pan" iz 2003. godine, no s niti jednom drugom ulogom nije ponovio takav uspjeh.

Američki glumac Jeremy Sumpter, proslavio se 2003. godine kada je glumio legendarnog Petra Pana u filmskoj adaptaciji drame J. M. Barrieja, no 21 godinu kasnije rijetki znaju kako sada izgleda.

Jeremyjeva karijera u svijetu showbusinessa započela je manekenstvom i to kada je imao samo 11 godina, a ubrzo su mu se otvorila i vrata glumačkog svijeta, pa je već dvije godine kasnije dobio ulogu Petra Pana.

Film "Petar Pan" mi je bio:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Tada 13-godišnji Jeremy ne samo da je vježbao mačevanje pet puta dnevno, već je naučio gimnastiku i dizanje utega kako bi većinu vratolomija u filmu mogao izvesti sam. Nakon što je kući odnio Saturn and Young Artist nagradu za svoju ulogu u filmu, Jeremy je brzo prihvatio svoju sljedeću ulogu godinu dana kasnije.

Međutim, njegov angažman u TV seriji "Clubhouse" bio je kratkotrajan nakon što ju je CBS otkazao nakon samo pet epizoda. Također je glumio u "Cyber Seduction: His Secret Life", "The Sasquatch Gang", "CSI: Miami", "Calvin Marshall", "You're So Cupid", "Soul Surfer" i "Death and Cremation". Na većem se filmskom platnu nije pojavio nakon Pana, no i dalje ima brojne obožavatelje koji ga prate na Instagramu, točnije njih 542 tisuće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jeremy Sumpter (@jeremysumpterofficially)

Putem društvenih mreža lani je objavio vijest da je postao otac i to predivne djevojčice Lucy koju je dobio sa svojom suprugom Elizabeth Sumpter.

"Lucy Snow je ovdje!!! I prekrasna je baš kao njezina mama. Shvatio sam da prije danas nisam nikad ništa iskreno volio u životu. Ovo se ne može ni s čim usporediti", napisao je tom prilikom 35-godišnji glumac.

"Petar Pan ima dijete?!”, “Petar Pan je dobio dijete, moje srce je puno, čestitam”, “Petar Pan je službeno odrastao! svaka čast", komentirali su tada njegovi pratitelji.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović - 3 Haris Džinović - 1 Haris Džinović - 2 Haris i Melina Džinović +17 Haris i Melina Džinović - 1 Celebrity Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Žana Štrbac Žana Štrbac Toni Jeričević Žana Štrbac +16 Sabina Čedić i Žana Štrbac Nekad i sad Prije 15 godina vodila je emisiju na Novoj TV, a sada se vratila na male ekrane, ali izgleda potpuno drugačije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene