sijed, ali u top-formi!

Pamtimo ga kao zgodnog detektiva iz serije Inspektor Rex, a danas privlači pažnju neobičnim ljubavnim životom i više ga nije lako prepoznati!

Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard s majkom Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard +7 Gedeon Burkhard Galerija

Gedeon Burkhard proslavio se u seriji "Inspektor Rex", kao detektiv Alexander Brandtner, a od tada se dosta promijenio.

Popularna austrijska serija "Inspektor Rex" proslavila je njemačkog glumca Gedeona Burkharda, koji je utjelovio Rexova drugog vlasnika, detektiva Alexandera Brandtnera.

Gedeon je u seriji naslijedio mnogima omiljenog detektiva Richarda Mosera, kojeg je glumio Tobias Moretti, a ta mu je uloga obilježila karijeru. Kasnije se jedino istaknuo u filmu "Nemilosrdni gadovi" redatelja Quentina Tarantina, a imali smo ga priliku gledati i u popularnoj njemačkoj seriji "Cobra 11".

Burkhard danas ima 54 godine, posijedio je, ali je još uvijek zgodan, a zadnjih godina najviše pažnje privlači svojim neobičnim životnim stilom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gedeon Burkhard (@gedeonburkhard_homepage)

Naime, glumac ima sretnu vezu utroje. Sa svojim djevojkama Saschom Veduto i Annom-Brittom Dittmars često se pojavljuje na događajima, a s njima živi i njegova majka.

"To nije samo seksualna, već uravnotežena i duboka povezanost u svim aspektima", izjavio je glumac za njemački časopis Bunte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gedeon Burkhard (@gedeonburkhard_homepage)

Inače, serija "Inspektor Rex" prvi put je emitirana prije 29 godina, a osvojila je simpatije i odraslih i djece zbog svog glavnog junaka na kojeg rijetko tko ostaje imun.

U središtu radnje njemački je ovčar Rex, koji pomaže uhvatiti zločince, a jedina slaba točka su mu žemlje i redovito ih krade drugima. Njegovi vlasnici tijekom godine su se mijenjali, ali on je ostao kroz sve sezone. Barem se tako činilo gledateljima, jer prema informacijama sa snimanja Rexa su glumila tri njemačka ovčara: Reginald von Ravenhorst, Rhett Butler i Henry.

Seriju "Inspektor Rex" pratite svakodnevno u programu Dome TV u poslijepodnevnim satima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene