Dugo ga nije bilo

Oduvijek je privlačio pozornost svojim izgledom, a nova drastična promjena zasjenila je i zapuštenu bradu zbog koje ga nije lako prepoznati

Jonah Hill Jonah Hill Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill - 4 Jonah Hill - 2 Jonah Hill - 1 Jonah Hill - 3 Jonah Hill - 2 Jonah Hill - 3 Jonah Hill - 1 Jonah Hill Jonah Hill - 4 Jonah Hill - 2 +7 Jonah Hill Galerija

Jonah Hill se u posljednje vrijeme počeo sve češće pojavljivati u javnosti, nakon što ga dugo nismo nigdje vidjeli, a sada je pokazao i drastičan gubitak kilograma.

Holivudski glumac Jonah Hill snimljen je u Brentwood Country Martu u Los Angelesu i to u poprilično opuštenom izdanju, a zbog kojeg su mnogi primijetili veliku promjenu na njemu.

Pogledaj i ovo Jonah Hill Lijepe vijesti U posljednje vrijeme fanovi ga jedva prepoznaju, a čini se da je drastičnoj promjeni izgleda ovo razlog!

39- godišnja zvijezda "Vuka s Wall Streeta" prošetao je u trapericama, bijeloj majici i smeđim čizmama, a mnogi su primijetili njegov drastičan gubitak kilograma. Uz to je do izražaja došla i njegova duga, pomalo zapuštena brada ispod kojeg ga nije ni tako lako prepoznati na prvi pogled.

Jonah je od početka karijere privlačio pozornost svojim fizičkim izgledom i često je zbog uloga gubio i dobivao kilograme, a sve je to uzelo previše maha i utjecalo na njegovo psihičko zdravlje, za koje se krajem prošle godine odlučio pobrinuti.

O svojim problemima s tjeskobom progovorio je u dokumentarcu o mentalnom zdravlju pod nazivom "Stutz", koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom.

"Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma shvatio sam da sam proveo gotovo 20 godina doživljavajući napade tjeskobe, koji su pogoršani pojavljivanjima u medijima i na javnim događajima", izjavio je Jonah za Deadline uoči izlaska filma koji nije osobno promovirao u javnosti.

"Nećete me vidjeti vani kako promoviram ovaj film ili bilo koji od svojih nadolazećih filmova dok poduzimam ovaj važan korak kako bih se zaštitio. Kada bih se još više razbolio promovirajući ga, ne bih bio vjeran sebi ni filmu", pojasnio je glumac.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tyler Perry - 1 Tyler Perry - 2 Tyler Perry - 3 Meghan Markle i princ Harry +25 Meghan Markle - 1 Zanimljivosti Meghan i Harry nisu sami donijeli odluku o mjestu krštenja njihove kćeri, poznati moćnik postavio im je ultimatum?

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić - 1 Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš Gibonni - 3 +13 Zlatan Stipišić Gibonni Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna Gibonnijeva supruga, upoznali su se kao djeca, a jedno ga je vrijeme i ona uzdržavala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene