Ovakog ga nismo vidjeli!

Omiljeni glazbenik u samo dva mjeseca pretvorio se u mačo frajera, baš se potrudio transformirati nakon prekida sa starijom glumicom!

Harry Styles Harry Styles Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Harry Styles - 4 Harry Styles - 3 Harry Styles - 2 Harry Styles - 1 Harry Styles - 2 Harry Styles - 1 Harry Styles - 1 Harry Styles - 2 Harry Styles - 2 Harry Styles - 3 +10 Harry Styles - 4 Galerija

Harry Styles pokazao je nove mišiće na jednom popularnom kupalištu u Londonu, gdje su ga odmah snimili i paparazzi.

Britanski pjevač i član nekadašnje grupe One Direction, Harry Styles zapanjio je svoje obožavateljice nevjerojatnom transformacijom koju je postigao u samo dva mjesca.

29-godišnji Harry snimljen je na poznatom londonskom kupalištu Hampstead Heath na kojem je ponosno pokazao isklesano tijelo, koje je ukrasio brojnim tetovažama. To ne bi bilo čudno da samo prije dva mjeseca takvoj formi nije bilo ni traga, no njegov mačo izgled sada je svima oduzeo dah.

Harryju je na tom putu pomogao osobni trener kojeg je angažirao, ali i njegov plesač Brad Gould koji ga je poučio kako pravilno vježbati s utezima, vježbao je pilates, trčao, a prema pisanju britanskih medija u teretanu je odlazio čak šest puta tjedno. Uz to više ne jede meso, a povremeno se odlučuje za detoksikacijsku dijetu koja uključuje samo prirodne i cijeđene sokove.

Glazbenik je prije nekoliko mjeseci prekinuo s 39-godišnjom glumicom Olivijom Wilde i pisalo se kako je već pronašao novu djevojku i da je riječ o manekenki Emily Ratajkowski s kojom je viđen kako se ljubi. 

"Harry se viđa s nekim. Dat će sve od sebe da zataji njezin identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Svi njegovi bliski prijatelji znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da im ide dobro", rekao je tada njemu blizak izvor.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene