Evo gdje je danas

Sjećate li se Petre Kovačević? Izdala je nekoliko hitova, a onda bez pozdrava nestala sa scene, u tajnosti je postala i majka!

Petra Kovačević - 15 Petra Kovačević - 15 Dusko Jaramaz/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kovačević - 1 Petra Kovačević - 2 Petra Kovačević - 3 Petra Kovačević - 1 Petra Kovačević - 2 Petra Kovačević - 6 Petra Kovačević - 5 Petra Kovačević - 14 Petra Kovačević - 13 Petra Kovačević - 11 +13 Petra Kovačević - 7 Galerija

Petra Kovačević bila je jedna od najperspektivnijih pjevačica prije desetak godina, a onda se naglo povukla iz javnosti.

Pjevačica Petra Kovačević prije desetak godina bila je jedno od najtraženijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nakon nekoliko hitova bez ikakva se objašnjenja povukla s glazbene scene, a njezina medijska šutnja trajala je sedam godina.

Prošle godine za Scenu je otkrila gdje je danas.

Sjećate li se Petre i njenih hitova?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Danas 29-godišnja Petra inače je iz Novalje, a otkrio ju je producent i tekstopisac Branimir Mihaljević. Njezina pjesma "Buka, galama" bila je veliki hit u cijeloj regiji, a obožavatelji je još pamte po singlovima "Ajmo plesat", "Kad se obogatim" i "Nije katastrofa".

2016. godine s Djomlom je snimila i ljetni hit "Limunadu" i onda je, nakon najave svoga novog singla, nestala s estrade. Iako nije previše otkrila, ponosno je istaknula da je u međuvremenu postala majka. 

"Jako me veseli da i nakon toliko godina postoje ljudi koji su mi podrška, moji fanovi. Ja nisam nestala, njih potražite na popisu nestalih. I dalje živim glazbu, pišem pjesme, pjevam, ali sam sve malo ostavila po strani jer su mi prioriteti u posljednjih nekoliko godina bili drukčiji. Mogu vam otkriti da sam postala majka i ostvarila sam si san da kupim kuću u gradiću u Zagorju. Trenutačno nisam u ljubavnoj vezi", otkrila je Petra.

Na pitanje ima li napuštanje glazbene scene veze s Branimirom Mihaljevićem, odgovorila je da su se njih dvoje uvijek slagali.

"Talent su otkrili moji roditelji. Ja sam u glazbi cijeli život, sudjelovala sam na raznim festivalima te sam imala sreću da me je Branimir prepoznao i ponudio suradnju. Za vrijeme suradnje uvijek smo se slagali te imali zajedničke vizije", istaknula je.

Otkrila je i planira li se vratiti na glazbenu scenu.

"Imam neke želje i planove i uvijek ću se nekim dijelom baviti glazbom. Na koji način, to još ne znam. Glazba nikad nije nestala iz mog života, ona je ta koja mi pomaže kad sam tužna i sretna. Ako se vratim, čut će se sigurno buka i galama", istaknula je Petra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Kovačević (@petrakovacevicofficial)

Pamtimo je kao lijepu djevojku slatkih obraza i duge kose, a koliko se od vrhunca karijere promijenila, pogledajte OVDJE.

Boju kose promijenila je u bakrene nijanse, a vidljivo je i da je smršavjela.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Haris Džinović - 7 In Magazin: Haris Džinović - 6 In Magazin: Haris Džinović - 5 In Magazin: Haris Džinović - 4 +11 In Magazin: Haris Džinović - 3 inMagazin Haris Džinović pred našim kamerama prvi put otkrio razloge kraha svoga braka, evo što je kumovalo raspadu!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se u seksi donjem rublju našla u naručju zgodnog frajera, a zavodljive dodire čuvaju za nešto što fanovi čekaju već tri godine!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene