Ne nalikuje na sebe

Sjećate se otkačenog Balkija? Na vrhuncu slave zapravo je bio očajan, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

Bronson Pinchot Bronson Pinchot Bronson Pinchot/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bronson Pinchot Bronson Pinchot - 2 Bronson Pinchot - 3 Bronson Pinchot - 1 Bronson Pinchot +0 Bronson Pinchot i Mark Linn-Baker Galerija

Bronson Pinchot proslavio se u seriji "Potpuni stranci", a danas ga nije lako prepoznati ako ga sretnete na ulici.

Američki glumac Bronson Pinchot godinama je nasmijavao gledatelje pred malim ekranima u kultnom sitcomu "Potpuni stranci", koji se emitirao tijekom 80-ih godina.

Bronson je u seriji utjelovio Balkija Bartokomousa, kojeg gledatelji i dandanas pamte, kao i zgode koje je prolazio zajedno sa svojim rođakom Larryjem Appletonom, kojeg je glumio Mark Linn-Baker.

No Bronsonov se privatni život uvelike razlikovao od onoga na malim ekranima i nije mu nimalo bilo do smijeha, bar je tako tvrdio u jednom od svojih intervjua koje je dao za Page Six, i to prvi put nakon što ga dugo nije bilo nigdje u javnosti.

Danas 63-godišnji Bronson otkrio je kako je zapravo glumeći legendarnog i otkačenog Balkija bio vrlo nesretan, hipersenzibilan i depresivan. U vrijeme kada je njegova slava bila na vrhuncu on je zapravo bio očajan, a u to je vrijeme bio i lošoj ljubavnoj vezi s nekim koga zapravo za njega nije bilo ni briga.

"Došao bih kući, a moja tadašnja djevojka ne bi podigla pogled s televizijskog ekrana. Vratio bih se od ljudi koji su vrištali zbog mene i pratili me, policija me morala čuvati od njih, a djevojka me nije htjela ni pogledati.

Bronson je bio svjestan kako mu je potrebna pomoć, ali strah i sram spriječili su ga i da je potraži.

"Bilo mi je jasno da trebam terapeuta, ali nisam se usudio otići. Kada sam konačno smogao snage za to, rekao mi je da ne može vjerovati koliko sam dugo izdržao i bio je šokiran što sam uspio sve to preživjeti. Tada sam bio u srednjim tridesetim godinama", ispričao je otvoreno glumac.

Ovaj rođeni Njujorčanin to iskustvo danas opisuje vrlo tužnim i usamljenim, no tijekom posljednjih nekoliko godina doživio je pravu transformaciju. Posvetio se cilju gubljenja kilograma i zdravog načina života, pa je u roku od dvije godine izgubio gotovo 30 kilograma.

"Ja prije zdrave prehrane i prije 20 sekundi", napisao je uz fotografiju kojom je pokazao drastičnu promjenu izgleda.

Bronson nikada nije bio u braku, ali priznaje da su se horde žena bacale na njega u vrijeme emitiranja humorističnog hita, no tvrdi da nikada nije prihvaćao nikakve nemoralne ponude iako ih je bilo.

U seriji "Potpuni stranci" glumio je od 1986. do 1993. godine, a uz njega je glavnu uloga Larryja glumio Mark Linn-Baker. Bila je to priča o imigrantu s izmišljenog otoka Myposa koji je živio u Chicagu sa svojim rođakom, a zaštitni znak bila im je pjesma "Dance of Joy" i za nju uvježbana koreografija. Bio je tri puta nominiran za nagradu Emmy, uključujući i onu za najboljega glavnog glumca u komediji.

Krajem 90-ih godina sve više je počeo boraviti u Pennsylvaniji, gdje je obnavljao imanja u malenom ruralnom gradiću posvetivši se svojoj strasti dizajna i obnove. Čak je glumio i u vlastitom reality showu "Projekt Bronsona Pinchota", u kojem se bavio obnavljanjem domova iz 19. stoljeća, pri čemu je koristio neke već korištene i prirodne materijale. Emitirane su dvije sezone, nakon čega su mu vlasnici TV kuće otkazali ugovor, a on se posvetio svojoj drugoj velikoj strasti, a to je snimanje audioknjiga. Snimio ih je više od sto i osvojio je mnoštvo nagrada i priznanja za svoj umješni način čitanja.

Danas o Hollywoodu i svijetu zabave ima vlastito razmišljanje koje je podijelio s čitateljima u intervjuu.

"Hollywood je poput predsoblja. Prava zgrada u koju želite ući je pričanje priča i vođenje ljude kroz njihove emocije. Hollyood to nije, Hollywood je samo predvorje kroz koje morate proći da biste tamo stigli", zaključio je glumac.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila snimke dočeka s holivudskim glumcem, kaže da su prijatelji, a prati je čak i na Instagramu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene