Ups!

Gole grudi Demi Moore izvirile ispod prozirne haljine, samo jedan pogrešan pokret i paparazzi su uhvatili baš sve!

Demi Moore Demi Moore Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 3 Demi Moore - 7 Demi Moore - 6 Demi Moore - 3 Demi Moore - 4 Demi Moore - 5 +21 Demi Moore - 4 Galerija

Demi Moore bila je jedna od zvijezda na Pariškom tjednu mode gdje je pokazala i malo više nego je planirala.

Slavna holivudska glumica Demi Moore našla se u neugodnoj situaciji na reviji modne kuće Saint Laurent koja je održana u sklopu Pariškog tjedna mode, a sve zbog prozirne haljine koju je obukla za tu priliku. 

60-godišnja Demi pojavila se u prozirnoj crnoj haljini, a kada je pozirala pred fotografima je slučajno podigla ruku i pokazala grudi koje su se ispod nje jasno vidjele. No čini se da joj to nije previše zasmetalo ili možda čak nije nije primijetila jer sa smiješkom nastavila pozirati.

Na svom profilu na Instagramu objavila je dva videa u kojima se pohvalila kako se dobro zabavlja i da se družila s legendarnom manekenkom Kate Moss.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Ono o čemu svi pričaju je i Demin mladoliki izgled i njezino lice bez ijedne bore, a iako ona o estetskim zahvatima ne priča, nagađa se kako je glumica pretjerala s filerima i botoksom. 

No ona nije jedina holivudska žrtva estetskih zahvata, dapače, u posljednje je vrijeme taj trend poprimio zabrinjavajući uzlet, a neki od najsvježijih primjera su Bradley Cooper, Nicole Kidman, Tom Cruise i Kristin Davis.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry - 2 Chloe Ferry - 3 Chloe Ferry - 5 Chloe Ferry - 4 +16 Chloe Ferry Celebrity Slavna britanska zvijezda pokazala je svoje isklesano tijelo u crvenom badiću, a društvo joj je pravio njezin zgodni partner!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Dvorka i Toni Dalić - 2 Dvorka i Toni Dalić - 1 +18 Dvorka i Toni Dalić - 4 Celebrity Zlatko Dalić pohvalio se predivnim vijestima u svojoj obitelji, ne krije koliko je ponosan i sretan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene