Ima i novi imidž

Krhka pojava glumačke legende rastužila je njegove obožavatelje, pojavio se u javnosti nakon dugo vremena!

Clint Eastwood Clint Eastwood Daily Mail/Facebook 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Goodall i Clint Eastwood Clint Eastwood Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood i Dina Ruiz (Foto: Profimedia) Hilary Swank, Clint Eastwood, Morgan Freeman (Foto: Getty Images) Clint Eastwood (Foto: AFP) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood i Catherine Danueve (Foto: AFP) +12 Clint Eastwood i Christina Sandera - 9 Galerija

Clint Eastwood pojavio se u javnosti nakon dugo vremena i iznenadio brojne obožavatelje.

Legendarni glumac i redatelj Clint Eastwood ne dopušta da ga njegove visoke godine sputavaju u svakodnevnom životu, barem ako je suditi fotografijama nakon njegova rijetkog pojavljivanja u javnosti.

Glumac koji će uskoro navršiti 94 godine snimljen je na događanju naziva "Razlozi za nadu" koji je vodila slavna 90-godišnja znanstvenica Jane Goodall u Kaliforniji, a koji je pratio iz prvog reda, a pridružio joj se i iza pozornice gdje je bio organiziran prijem na otvorenom za VIP goste.

Clint je bio odjeven u plavu kockastu flanelsku košulju, sive hlače i tenisice, a lice je sakrio iza guste bijele brade i kose. Izgledao je dobro raspoložen, ali njegova krhka pojavila pomalo je rastužila brojne obožavatelje.

Clintov video pogledajte OVDJE.

Fotografija koju je jedan sudionik podijelio na društvenim mrežama prikazuje Jennifer i Clinta, a baš kao njoj, ni glumcu nisu strani primati jer je u filmu "Every Which Way but Loose" glumio zajedno sa svojim orangutanskim pomoćnikom Clydeom.

Pogledaji ovo Clint Eastwood i Christina Sandera - 7 Celebrity Koga ljubi jedan od najvećih frajera u Hollywoodu? Lomio je brojna srca i nitko nije siguran koliko ima djece, a onu pravu pronašao je tek u devetom desetljeću!

Unatoč svojim poodmaklim godinama, Clint je i dalje aktivan na setu i trenutno režira i producira nadolazeći film, "Juror No. 2" s Nicholasom Houltom i Toni Collette u glavnim ulogama. Triler se počeo snimati u lipnju 2023. i očekuje se da će biti Eastwoodov posljednji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 +26 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Celebrity Rakitić i njegova lijepa Raquel proslavili su 11. godišnjicu braka, ona je tom prigodom pokazala svu raskoš atributa koji ju krase!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 5 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 7 +25 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 3 Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni zajedno nakon pomirenja, evo gdje su ih to fotografi konačno uhvatili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene