Bilo je teško

Žene su uzdisale za njegovim mišićima i pojavom, a onda je nestao zbog mučnog razloga o kojem je tek kasnije progovorio

Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser - 8 Brendan Fraser - 10 Brendan Fraser - 7 Brendan Fraser - 3 Brendan Fraser - 2 Brendan Fraser Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: AFP) Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) +4 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Galerija

Brendan Fraser proslavio se 90-ih godina, i to u filmovima "George iz džungle" i "Mumija", a tek se nedavno vratio na velika platna nakon godina izbivanja.

Holivudski glumac Brendan Fraser proslavio se ulogama u filmovima "George iz džungle"i "Mumija", a zbog nekad isklesanog tijela slovio je i kao seks-simbol te jedan od najpoželjnijih muškaraca.

Pogledaj i ovo Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Opa! Slovio je kao seks-simbol pa ga je zbog viška kila bilo teško prepoznati, a sad se nakon dugo skrivanja na njemu opet vidi promjena!

Brendan se na velika platna vratio u filmu "The Whale" cijenjenog redatelja Darrena Aronofskog, a neki mu već za to predviđaju čak i nominaciju za Oscara.

Danas 53-godišnji Brandon bio je poznat po mišićavom tijelu, koje mu je bilo zaštitni znak i nosio je titulu seks-simbola, no onda se odlučio na neko vrijeme povući iz javnosti, a šokantno objašnjenje dao je tek godinama kasnije.

Naime, glumac je tek prije nekoliko godina javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa Philip Berk i potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg se odlučio povući. U to vrijeme nitko mu nije povjerovao, a napadač je sve negirao. Nakon što je otkrio što mu se dogodilo, Brendan je završio na takozvanoj crnoj listi i za njega je sve krenulo nizbrdo.

"Ne znam je li moje priznaje izazvalo nemilost grupacije HFPA-a, ali tišina je bila zastrašujuća. Kada vam telefon usred karijere prestane zvoniti, počnete da se pitate zašto. Postoji mnogo razloga, ali da li je ovo jedan od njih? Mislim da jeste“, priznao je glumac 2018. godine.

Brendon je nedavno snimio i kriminalističku dramu "No Sudden Move", a pojavio se i na njezinoj premijeri na Tribeca festivalu. Tada je pokazao da se i dalje bori s viškom kilograma te da nema ni traga onim njegovim slavnim mišićima za kojima su žene uzdisale gledajući film "George iz džungle", kao ni gustoj smeđoj kosi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić na Instagramu +25 Franka Batelić - Viktor Celebrity Franka pokazala što ju je dočekalo pri dolasku iz rodilišta, preslatki prizor sve je raznježio!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +26 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari objavila video iz teretane i u prvi plan stavila bujnu pozadinu: ''Kad su ono Olimpijske?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene